Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:10 Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalele...23:08 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere tesli...23:07 CHP Genel Başkanı Özel’den Dervişoğlu’na tebrik22:59 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Bugün saat 20.15 sıralarında, Adıyaman Altı...22:58 Adıyaman’daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu22:48 Pancar toplarken yılan soktu, askeri helikopterle sağlık ekiplerine teslim...22:45 Ticaret Bakanı Bolat, Almanya’da22:44 Bakan Bak’tan Galatasaray Erkek Sutopu Takımı’na tebrik22:43 CHP Genel Başkanı Özel’den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Dervişoğlu’na te...22:42 Yerde yuvarlanması tepki çeken AK Partili meclis üyesi görevinden istifa et...22:39 Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu22:38 Türkiye’de konser verecek olan Kızılordu Korosu’na protesto22:37 Alman polisinden terör örgütü PKK mitingine izin çıkmadı22:37 Metroda genç kız tacize uğradı: O anlar kamerada22:33 Almanya’da polisten Filistin destekçilerine sert müdahale22:33 Kütahya’daki köprülü kavşakta genişletme çalışmaları22:30 Çağdaş Atan: "Avrupa’ya gidebilmek için ipler bizim elimizde"22:30 Yıldız Holding’in hedefi değişimi sorumlu liderlikle yöneterek iş dünyasına...22:17 İsmail Kartal: "Son maça kadar iddiamızı sürdürmeyi istiyoruz"22:14 Volkan Demirel: "İstifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı"
Teknoloji 23 Şubat 2024 - 11:11 Yorum: 0

Casper ‘En Teknolojik Bilgisayar Markası’ ödülünü aldı

Türkiye’nin teknoloji tabanlı ödül programı ‘Tech Brands Turkey’ araştırmasının sonuçları açıklandı. Casper, gerçekleştirilen araştırma raporuna göre Türkiye’nin ‘en teknolojik bilgisayar markası’ seçildi. Marka, üst üste beşinci kez ‘Bilgi...

Casper ‘En Teknolojik Bilgisayar Markası’ ödülünü aldı

Türkiye’nin teknoloji tabanlı ödül programı ‘Tech Brands Turkey’ araştırmasının sonuçları açıklandı. Casper, gerçekleştirilen araştırma raporuna göre Türkiye’nin ‘en teknolojik bilgisayar markası’ seçildi. Marka, üst üste beşinci kez ‘Bilgisayar Sektörü’ kategorisinde birinci olarak Tech Brands Turkey ödülünün sahibi oldu.
NielsenIQ Türkiye ve Pazarlamasyon iş birliği ile gerçekleştirilen Tech Brands Turkey ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye’nin teknoloji tabanlı ödülü Tech Brands Turkey; teknoloji, inovasyon, dijital ve pazarlama alanlarında sektörünün liderlerini bir araya getiriyor. Jüriyi tüketiciler oluştururken Türkiye’nin en teknolojik markaları 12 ilde, NielsenIQ Türkiye’nin yaptığı araştırmayla belirleniyor. Tech Brands Turkey’in 2024 yılı ‘Bilgisayar’ kategorisinin birincilik ödülünü kazanan bu yıl da Casper oldu.

Türkiye’nin teknoloji markaları tüketici yanıtlarıyla belirleniyor
Tech Brands Turkey’de en teknolojik markalar, ülke genelindeki tüketici kitlesinin vermiş olduğu yanıtlar baz alınarak belirleniyor. Türkiye’deki markaların teknoloji alanındaki tüketici-marka algısının araştırıldığı programda; akaryakıttan bilgisayara, inşaattan sağlık alanına kadar toplamda 30 farklı sektörde marka tüketici algısı ölçümleniyor. Türkiye’nin en teknolojik markaları; Nielsen Türkiye’nin kontrolünde 12 ilde A, B, C1, C2 SES grubundan bin kişi ile online anket yöntemi kullanılarak belirlendi. Ankete katılanların erkek kadın oranı aynıyken çalışma, 15-64 yaşındaki tüketicilerle soru cevap şeklinde gerçekleştirildi.

“Ödülü beşinci kez almanın mutluluğunu yaşıyoruz”
5 yıl üst üste ödüllendirilmelerinin gururunu yaşadıklarını aktaran Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, “Bu bizim için paha biçilemez bir ödül. Müşteri memnuniyetini odağına alan bir firma olarak tüketicilerin taleplerini ve beklentilerini anlayarak ürünlerimizi ve hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Türkiye’nin en büyük bilgisayar üreticisi olarak uzun yıllar istikrarla sürdürdüğümüz varlığımızın temelinde iki ana unsur var. Bunlardan ilki; kullanıcılarımızın bize olan inancı ve güveni, ikincisi ise bizlerin de bu güvenle her gün kendimizi ve sistemlerimizi en iyisi olmak üzere kurgulamamız. Bu yönde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar doğrultusunda tüketiciler tarafından belirlenen Tech Brands Turkey ödülünü beşinci kez almanının mutluluğunu yaşıyoruz. Tech Brands Turkey araştırmasını düzenleyen NielsenIQ Türkiye ile Pazarlamasyon ekiplerine ve bizlere bu ödülü layık gören tüm tüketicilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber