Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 01 Mart 2024 - 13:36 Yorum: 0

Çatak’ta “Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Sergisi” açıldı

VAN (İHA) – Van’ın Çatak ilçesindeki Atatürk İlkokulu öğrencileri tarafından “Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Sergisi” açıldı.Çatak Atatürk İlkokulu bahçesindeki sanat merkezinde açılan ve tamamını öğrencilerin hazırladığı ’Sıfır Atık ve Ge...

Çatak’ta “Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Sergisi” açıldı

VAN (İHA) – Van’ın Çatak ilçesindeki Atatürk İlkokulu öğrencileri tarafından “Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Sergisi” açıldı.
Çatak Atatürk İlkokulu bahçesindeki sanat merkezinde açılan ve tamamını öğrencilerin hazırladığı ’Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Sergisi’nde atık maddelerin değerlendirilmesi sonucu ortaya çıkan tasarımlar yer aldı. Düzenlenen sergideki atıklardan dönüştürülmüş el emeği ürünleri tek tek inceleyerek çocuklarla sohbet eden Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı, “Sıfır Atık Projesi ile amaçlanan, öğrencilere sıfır atık kavramını tanıtmak, öğrencilerin gündelik yaşamlarında atıkları nasıl azaltacakları, daha az tüketecekleri ve farklı şekillerde değerlendirebilecekleri konularda farkındalık oluşturmaktır. Evlatlarımızın evlerindeki atık materyaller güzel birer sanat eserine dönüşmüş. Bu atıkların değerlendirilmesi, çevremiz açısından çok önemli. Tüm evlatlarımızı bu güzel çalışmalarından dolayı kutluyor, onlara başarılı ve mutlu bir gelecek diliyorum” dedi.
Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Sergisine; İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fatih Seyhan ve Abdulkadir Salçuk, Çatak Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ercüment Bozdemir, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Erkan Manto, Atatürk İlkokulu Müdürü Hamdi İnan, çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber