Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ağustos 2014 - 17:08 Yorum: 0

Çerkezler, Beypazarı'nda bir araya geldi

ANKARA (AA) - Beypazarılı Çerkezler, geleneksel buluşma etkinliğinde bir araya geldi.İlçenin Nuhhoca ve Dağşeyhler Mahalleleri'nde ikamet eden Çerkezler, Erenler mevkisinde düzenlenen geleneksel...

Çerkezler, Beypazarı'nda bir araya geldi

ANKARA (AA) - Beypazarılı Çerkezler, geleneksel buluşma etkinliğinde bir araya geldi.

İlçenin Nuhhoca ve Dağşeyhler Mahalleleri'nde ikamet eden Çerkezler, Erenler mevkisinde düzenlenen geleneksel etkinlikte buluştu. 

Gazipaşa Mahallesi muhtarı Mesut Demir, yaptığı açıklamada, "Çerkezler buluşuyor" etkinliğinde ilçe dışındakilerle tanışma imkânı bulduklarını belirterek, "Katılım, çok iyi oldu. Çok yeni yüzler gördük, gençler tanıdık. Bundan sonra da bu buluşmaları tertiplemeye devam edeceğiz" dedi. 

Demir, etkinlik dolayısıyla mahalle dışında yaşayanlar arasında çok sıcak ilişkiler başladığını da kaydederek, dost ve akrabaların bir kez daha buluşma fırsatı yakalandıklarını vurguladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber