Eskişehirspor’un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Eskişehir’de reklam panolarına ve çeşitli noktalara üzerlerinde, "Tükenmiş nefeslere selam olsun. Şampiyon Eskişehirspor" ifadelerinin yer aldığı afişler yerleştirildi.
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup son haftasında Eskişehirspor, Mersin’de 33 Mezitli Spor’u 1-0 mağlup ederek 3. Lig’e çıktı. Şampiyonluğun gelmesinin ardından kent genelindeki kutlama havası devam ederken, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin reklam panolarına ve Adalar Bulvarı’ndaki köprülerin üzerine Eskişehirspor afişleri yerleştirildi. Üzerlerinde, "Tükenmiş nefeslere selam olsun. Şampiyon Eskişehirspor" ifadeleri yer alan afişler beğeni topladı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.