Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 07 Haziran 2022 - 10:48 Yorum: 0

Çeşme Belediyespor, golcü oyuncu Bozkurt ile anlaştı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) kadrosunu kurmak için yoğun bir tempo ile çalışan Çeşme Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor'un golcü oyuncusu Serkan Bozkurt...

Çeşme Belediyespor, golcü oyuncu Bozkurt ile anlaştı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) kadrosunu kurmak için yoğun bir tempo ile çalışan Çeşme Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor'un golcü oyuncusu Serkan Bozkurt ile anlaşma sağladı.

Çeşme Belediyespor Kulübü, sosyal medya hesabından yayımlanan bir video ile golcü oyuncu Serkan Bozkurt ile anlaşma sağlandığı duyuruldu. Paylaşımda, "Kulübümüz, geçtiğimiz sezon attığı goller ile Ayvalıkgücü Belediyespor'un 3. lige çıkmasında önemli rol oynamış şampiyon forvet Serkan Bozkurt ile anlaşmış bulunmaktadır. Futbolcumuza "Çeşme Belediyespor Ailemize hoş geldin" diyerek birlikte yürüyeceğimiz şampiyonluk yolunda başarılar dileriz. Yolun sonu şampiyonluk" yazıldı.

1991 Gaziantep doğumlu olan Serkan Bozkurt, 2002 yılında Gaskispor altyapısında futbola başladı. Sırasıyla; Diyarbakır Kayapınar, Gaziantep F.K, Kırıkhanspor, Elazığ Belediyespor, Çine Madranspor, Manavgat Belediyespor, Yozgatspor, Sultanbeyli Belediyespor, Kırşehirspor, Amasyaspor, Akçakocaspor, Somaspor, Yeni Çanspor, Çorlu 1947 spor, Kartalspor, Sultangazispor, Edirnespor, Bigaspor ve Maltepespor kulüplerinde oynadı. 2021-2022 sezonunda Ayvalıkgücü Belediyespor takımına transfer olan golcü futbolcu Serkan Bozkurt, oynadığı 7 maçta 5 gol atarak takımının 3. lige çıkmasında önemli rol oynadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber