Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 27 Eylül 2022 - 10:18 Yorum: 0

Ceza infaz kurumları arama kurtarma ekibi hayat kurtaracak

Ceza İnfaz Kurumu personeline Bilecik AFAD bünyesinde "Hafif Arama Kurtarma Eğitimi" verildi.

Ceza infaz kurumları arama kurtarma ekibi hayat kurtaracak

Ceza İnfaz Kurumu personeline Bilecik AFAD bünyesinde "Hafif Arama Kurtarma Eğitimi" verildi.

Bilecik Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde görev yapan personele Bilecik AFAD bünyesinde Ceza İnfaz Kurumları Arama ve Kurtarma Teşkilatı (CEKUT)'na Hafif Arama Kurtarma Eğitimi verildi. Bilecik İl Afet ve Durum Müdürlüğü'ndeki deneyimli eğitmenlerce verilen Kentsel Arama ve Kurtarma Temel Eğitiminde yüksekten inme, kuyudan-çukurdan kazazede çıkarma, enkazdan canlı kurtarma gibi uygulamalar yapıldı. Müdahale sırasında kullanacakları kesici ve delici aletler, kesme cihazları gibi kurtarma ekipmanlarının tanımı ve kullanım yöntemlerini de öğrenen CEKUT ekibi, verilen eğitimi başarıyla tamamladı. Gönüllü ceza infaz kurumu personellerinden oluşan ekip, deprem, sel gibi olaylarda afetzedelerin imdadına koşabilecek.

Eğitimlerini tamamlayan Ceza İnfaz Kurumları Arama ve KurtarmaTeşkilatı personeline AFAD tarafından AFAD çantası hediye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber