Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 12:28 Yorum: 0

Cezaevinde, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kutlaması

Edirne'de üniversite öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, cezaevinde kalan kadınlarla kutladı

Cezaevinde, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kutlaması

EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesi (TÜ) Halkla İlişkiler Bölümü Öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki kadınlarla kutladı.

Cezaevinin konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, yakasına mor kurdele takan üniversite öğrencileri, cezaevindeki tutuklu kadınlara kırmızı karanfil hediye etti.

Program kapsamında ayrıca "Sabırlı Kadın" adlı tiyatro gösterisini sunuldu. 

Bir televizyon programındaki şarkı yarışmasına katılan Bilhan Çil de kadınlara mini konser verdi.

Cezaevi İkinci Müdürü Engin Çelebi, etkinlikte, tutukluların doğru davranış, tutum ve alışkanlıkları kazanması için çaba harcadıklarını söyledi.

Cezaevindeki kişilere yeniden suç işlemesini önleyecek ahlaki değerleri anlattıklarını ifade eden Çelebi, "Bu kişilerin salıverilmelerinden sonra topluma uyumlarını kolaylaştırmak ve dış olaylara, tahriklere karşı sabırlı, dayanıklı ve soğukkanlı hale getirmek için adımlar atıyoruz" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber