Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Nisan 2024 - 15:07 Yorum: 0

CHP Grup Sözcüsünün uyuşturucu iddiasına gemi söküm sektöründen suç duyurusu

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER), Aliağa Belediyesi CHP Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül’ün meclis toplantısında Aliağa’daki gemi söküm sektöründen “uyuşturucu trafiğinin durağı” şeklinde söz etmesi hakkında suç duyurusunda...

CHP Grup Sözcüsünün uyuşturucu iddiasına gemi söküm sektöründen suç duyurusu

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER), Aliağa Belediyesi CHP Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül’ün meclis toplantısında Aliağa’daki gemi söküm sektöründen “uyuşturucu trafiğinin durağı” şeklinde söz etmesi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
Aliağa Belediyesi CHP Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül’ün, meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan bölücü terör örgütünün elebaşlarından “Cemil Bayık” olarak söz etmesi damgasını vurmuştu.

Gemi söküm sektörüne uyuşturucu iddiası
Bu gafın ardından İbrahim Doğangül, bu kez gemi söküm sektörüne uyuşturucu iddiasında bulundu. Doğangül, Aliağa’daki gemi söküm sektöründen “uyuşturucu trafiğinin durağı” şeklinde söz etti. Tepki çeken bu sözlerin ardından Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneğinden (GEMİSANDER) açıklama geldi. Başkan Kamil Önal, konu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
Kamil Önal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye’de 1977 yılından bu yana Aliağamızda faaliyet gösteren gemi geri dönüşüm sanayicileri olarak, gemi söküm tesislerimizde ekonomik ömrünü doldurmuş gemileri sökerek Türkiye ekonomisine katkı sağlamaktayız. Geri kazanım ve çevreci faaliyet alanı olan sektörümüzde doğrudan 2 bin 500 işçi çalışmaktadır. Yan sanayi ile birlikte sektörümüz en az 40 bin kişiye istihdam sağlamaktadır. Aliağa Belediye Meclisinin 19 Nisan 2024 tarihindeki oturumunda, CHP Meclis Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül adlı şahıs tarafından çirkin bir iftira ortaya atılmıştır. Söz konusu şahıs sorumsuzca sektörümüzün uyuşturucu trafiğinin durağı olduğu iftirasını atmıştır. CHP Meclis Grup Sözcüsünü kınıyoruz. CHP Belediye Meclis Grup Sözcüsü şahıs hakkında Aliağa Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunarak hukuki süreci başlatacağız.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber