Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 08 Nisan 2024 - 16:39 Yorum: 0

CHP’li Karabat: “Vatandaşlarımıza devleti emanet edebileceklerini göstermemiz gerekiyor”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, “Vatandaşlarımıza karşı sorumluluğumuz var. Bize yerel yönetimleri emanet ettiler. Şimdi de yapacağımız hizmetlerle devleti emanet edebileceklerini göstermemiz gerekiyor” dedi.47 yıl sonra CHP...

CHP’li Karabat: “Vatandaşlarımıza devleti emanet edebileceklerini göstermemiz gerekiyor”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, “Vatandaşlarımıza karşı sorumluluğumuz var. Bize yerel yönetimleri emanet ettiler. Şimdi de yapacağımız hizmetlerle devleti emanet edebileceklerini göstermemiz gerekiyor” dedi.
47 yıl sonra CHP yönetimine geçen Amasya’nın Taşova ilçesinde Belediye Başkanı Ömer Özalp’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Özgür Karabat, “Partimiz şuan birinci parti. Dolayısıyla artık her konuda iktidarmış gibi hareket etme sorumluluğumuz var. Büyüklüğün bizde kalacağı gibi siyaset yapmaya devam edeceğiz. Türkiye’deki vatandaşlarımıza karşı sorumluluğumuz var. Bize yerel yönetimleri emanet ettiler. Şimdi de yapacağımız hizmetlerle devleti emanet edebileceklerini göstermemiz gerekiyor” diye konuştu.
CHP’deki değişime ilişkin gazetecilerden gelen soruya yanıt veren Karabat, “Demek ki geçmişte bazı şeyleri eksik yapmışız ve yurttaşlarımız bunu görmemiş. Toplumun değerleriyle ne kadar bütünleşmemiz gerektiğini uzunca bir zamandır söylüyoruz. Bunu başardık. Belki de kendimize anlatamama gibi bir sorunla karşı karşıyaydık. Bizi olduğumuzdan farklı gösteren toplumumuzla çelişkili gösteren bir durumla karşı karşıyaydık. Bazen bir şey olursunuz. Ama kendinizi yine anlatamayabilirsiniz. Bazen gerçekten eksiğiniz vardır ben ikisinin de olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Karabat’a CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Amasya İl Başkanı İlker Küp, Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp, İlçe Başkanı Ömer Sayan ve partililer eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber