Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:20 İhanetin karşısında milletin zaferi 9. yılında: Aynı ruhla yeniden meydanla...03:05 Tekirdağ’da birçok noktada çıkan orman yangını havadan görüntülendi02:50 Siirt’te 15 Temmuz kortej yürüyüşü ve anma programı düzenlendi02:44 Çorum’da binlerce kişi 15 Temmuz şehitlerini andı: Ahmet Şafak türküleriyle...02:39 Ayvalık’ta çöp döküm sahasında yangın02:36 15 Temmuz’da Edremit’te birlik ve beraberlik mesajı02:10 Çanakkale’de çıkan orman yangınında yoğun rüzgar ve alevlerle mücadele deva...01:58 Burdur’da "15 Temmuz" kortej yürüyüşü ve anma programı01:54 Vali Toraman, Ayvacık ve Gelibolu ilçelerinde devam eden orman yangınlarını...01:53 Ardahan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri01:51 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için yüzlerce vatandaş sokağa çıkt...01:40 Uşak’ta "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı01:39 Vatandaşlar 15 Temmuz’da tek yumruk oldu01:33 15 Temmuz’da Antalya’da akıl, bilim ve irade vurgusu01:30 Darbe girişiminde birlik ve beraberliğin sembolü olan selayı Diyanet İşleri...01:27 Karabük’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı01:27 Balıkesir’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü01:25 Muş’ta "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri düzenlendi01:24 Şarköy’deki orman yangını havadan görüntülendi01:23 Edirne’de 15 Temmuz’un 9. yılında şehitler anıldı
Yerel 18 Mart 2025 - 17:36 Yorum: 0

CHP’lilerin paralel kutlamasına Validen tepki

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, alternatif tören yapmak için Valilik binasının girişinde toplanan CHP’li üyelere tepki gösterdi. Hacıbektaşoğlu, "Sizin paralel hukukunuz mu var? İkinci bir kanunuz mu var? Utanmıyor musunuz? Sabah bur...

CHP’lilerin paralel kutlamasına Validen tepki

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, alternatif tören yapmak için Valilik binasının girişinde toplanan CHP’li üyelere tepki gösterdi. Hacıbektaşoğlu, "Sizin paralel hukukunuz mu var? İkinci bir kanunuz mu var? Utanmıyor musunuz? Sabah burada resmi tören yapıldı. Ayıp" şeklinde sitemde bulundu.
Zonguldak’ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. yıl dönümü dolayısıyla sabah saatlerinde Valilik önünde törenler düzenlendi. Törenlerin ardından CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından alternatif tören düzenlendi.
CHP’li üyeler Valilik binası girişinde toplanarak alternatif tören yapmak istediği sırada makamının balkonuna çıkan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, alternatif tören düzenlenmesine tepki gösterdi.
Hacıbektaşoğlu, "Sizin paralel hukukunuz mu var? İkinci bir kanunuz mu var? Utanmıyor musunuz? Sabah burada resmi tören yapıldı. Ayıp. Siz nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz. Çok ayıp. Ne uyarıdan, ne ikazdan ne de insanlıktan anlıyorsunuz" şeklinde sitemde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber