Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Christoph Daum, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Jorge Jesus ve futbolcularla görüştü.
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Christoph Daum, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Jorge Jesus ve futbolcularla görüştü. "Fenerbahçe hayatımın bir parçası" diyen Daum, bu sezon Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istediğini söyledi.
2003-2006 ve 2009-2010 sezonlarında Fenerbahçe teknik direktörlüğü yapan ve 2 Süper Lig (2003-2004 ve 2004-2005), 1 de Türkiye Kupası (2009) olmak üzere toplamda 3 kupa kazanan ve bir Alman kanalının belgeselini yapması nedeniyle İstanbul'da bulunan teknik adam Christoph Daum, Can Bartu Tesisleri'ne ziyaret gerçekleştirdi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki tarafından karşılanan Daum, Teknik Direktör Jorge Jesus, teknik ve idari kadro, futbolcular ve çalışanlarla bir araya geldi. Tesisi gezen Alman teknik adam, belgesel kapsamında Fenerbahçe'de geçirdiği günlerini ve en özel anılarını paylaştı.
Teknik adam olarak görev yaptığı dönemde öğrencisi olan sarı-lacivertlilerin teknik menajeri Mehmet Aurelio ile de bir araya gelen Christoph Daum, eski günleri yâd ederek hasret giderdi.
Ziyaret ile ilgili duygu ve düşüncelerini kulüp televizyonuna paylaşan Christoph Daum, "Fenerbahçe benim hayatımın bir parçası. Aynı zamanda burası benim ikinci evim. Burada çok güzel, çok harika anılarım oldu. Daima kendimi aile üyesi gibi hissettim. Hem yönetimle hem de burada çalışanlarla, buradaki herkesle büyük bir aileydik. Herkesin düşüncesini toplayıp tek bir bedenle hareket ediyorduk. Bu çok önemli, çünkü bunu futbolda sürekli bulamıyorsunuz. Benim için buradaki güzel insanlarla karşılaşmak her zaman büyük bir onur. Buradaki efsane oyuncuları görüyorum ve Türkiye'deki bu insanlarla karşılaşmak çok güzel. Taraftarlar için de çok önemli. Uluslararası arenada bilinen oyuncular var burada. Onları görmek, tanımak benim için müthiş. Bunlardan bir tanesi de benim için Aurelio."
"Taraftarlar Fenerbahçe sevgisini kalpten hissediyorlar"
Bu sezon Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını ifade eden Daum, "Bu kulüp, taraftara ait bir kulüp. Ne herhangi bir şirkete ne herhangi bir oyuncuya ne herhangi bir başkana. Bu kulübün efsane başkanlarından Aziz Yıldırım ile çalışmıştım. Şimdi Ali Koç başkanlık yapıyor. Ali Koç'un başkanlığından dolayı da bu kulüp kendini şanslı ve mutlu hissetmeli. Taraftarlar Fenerbahçe sevgisini kalpten hissediyorlar. Bu hissiyatı kötü zamanlarda da ortaya koyuyorlar. Taraftarlar takımlarının her daim yanında oluyorlar ve bana göre de şampiyonluğu hak ediyorlar. En kısa sürede umuyorum bu yıl gerçekleşecek, Fenerbahçe şampiyon olacak. Burada çalışırken de sonrasında da gördüm. Taraftarlar her zaman takımına yardım ediyor. Onlara çok teşekkür ediyorum, tüm taraftarlarımıza şükran borçluyum" şeklinde konuştu.
"Umuyorum ki Fenerbahçe bu yıl şampiyonluğu kazanır"
Dün oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçını da izlediğini belirten Alman teknik adam, sezonun kalan bölümü ile ilgili görüşlerini şu sözlerle aktardı:
"Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimali fazlasıyla yüksek. Dün Beşiktaş-Galatasaray derbisini izledim. Galatasaray'ın mücadele ettiğini görüyorum ve onların aşması gereken mücadele ettikleri problemler söz konusu. Dün Beşiktaş'ın daha güçlü bir oyun ortaya koyduğunu gördüm. Fenerbahçe'nin geriden gelmesi küçük bir avantaj olabilir. Son maçlar şampiyonluk mücadelelerinde çok büyük önem arz eder. Durum değişebilir, umuyorum ki Fenerbahçe bu yıl şampiyonluğu kazanır. Şunu da söylemeliyim. Şu an şampiyonluk Fenerbahçe'nin elinde değil. Galatasaray'ın puan kaybetmesi gerekiyor."
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon son 16 turu oynama başarısı gösterdi. Sarı-kırmızılılar; lig aşaması, son 16 play-off turu ve son 16 turuyla birlikte Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 12 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik 6 mağlubiyet aldı.
Aras Kargo Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi’nde sezonu 7. sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazandı. Ligdeki gösterdikleri mücadele ve istikrarlı performansla dikkat çeken takım, bu başarıyla hem kulüp tarihine hem de İzmir spor t
U15 Gelişim Ligi 12. Grup’ta oynanan 22. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Alkulaspor’u konuk eden Kayserispor sahadan 4-1 galip ayrılarak üç puanın sahibi oldu.Stat: Kayserispor TesisleriHakemler: Samed Armut, Bakican Şahin, Melike GökKayserispor: Mu
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Liverpool maçının ardından yaptığı açıklamada, "Böyle bir mağlubiyet aldığımız için üzgünüm" dedi.UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Galatasaray, deplasmanda İngiliz ekibi Liverpool’a 4-0 mağlup olara
Trabzonsporlu futbolcu Felipe Augusto, milli aranın ardından Süper Lig’de oynayacakları Galatasaray maçının kendileri için çok önemli olacağını söyledi.Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor’u 1-0’lık skorla ma
Eyüpspor Teknik Direktörü Atila Gerin, oynadıkları oyundan dolayı son 3 maçta 0 puanı hak etmediklerini söyledi.Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Eyüpspor evinde oynadığı Trabzonspor’a 1-0 mağlup oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısınd
Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında RAMS Başakşehir, Antalyaspor’u konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.Maçtan dakikalar (İlk yarı)11. dakikada Kazımcan Karataş’ın pasında topla buluşan Harit’in ceza sahası içi sol çaprazdan y
A Milli Futbol Takımı’nın 2026 FIFA Dünya Kupası Play-Off Turu yarı finalinde 26 Mart Perşembe günü Beşiktaş Park’ta Romanya ile oynayacağı maçın genel bilet satışları başladı.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 26 Mart Perşembe günü saat 20.00’de Beşiktaş P
Trafikte başlayan tartışma kavgaya döndü: 10 gözaltı
Thorsten Fink: "İkinci gole yakındık ama başaramadık"
03Yunus Emre Çift: "Başımız dik bir şekilde Avrupa’ya veda ediyoruz"
04Netanyahu: "Bu savaşın insanların düşündüğünden çok daha hızlı sona ereceğini öngörüyorum"
05İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan dünyaya uyarı
06Boş arazide çıkan yangın müstakil eve sıçramadan söndürüldü
07İran’dan İsrail’e füze yağmuru
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük