Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:06 Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında yeni para cezası02:58 Hakim ve savcı yardımcıları 1 yıl eğitim alacak, 2 yıl tecrübeli hakim ve s...02:32 Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankar...02:28 Yaşlı kadın tırın altında kalarak can verdi... Feci kaza kamerada01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...
Güncel 27 Kasım 2014 - 12:08 Yorum: 0

Çiftçiden hırsıza tabelalı çağrı

Bayramiç'te tarlasından sulama sistemi çalınan bir çiftçi, hırsıza yaptırdığı tabeladaki mesajla çağrıda bulunarak, tesisatının geri getirilmesini talep etti

Çiftçiden hırsıza tabelalı çağrı

ÇANAKKALE (AA) - Bayramiç'te bir çiftçi, tarlasından sulama sistemini çalan hırsıza, yaptırdığı tabeladaki mesajla çağrıda bulunup tesisatın geri getirilmesini istedi.

 

İlçeye bağlı Ağaçköy'de tarım ve hayvancılıkla uğraşan Zafer Çelik, 13 dönümlük tarlasında mısır silajı sulamak için damlama sulama sistemi satın aldı.

Sezon sonunda sistemi toplayan ve gelecek dönem kurmak üzere evine götürmeye hazırlanan Çelik'in tüm sistemi, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce çalındı.

Bunun üzerine ilçedeki bir reklamcıya, "damlama topaklarımı çalan, kabir azabı, cehennem ateşinden kurtulmak istiyorsan, çaldıklarını geri getirsin" yazılı tabela yaptırarak tarlasının kenarına monte eden Çelik, hırsıza çağrıda bulundu.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deposuna kaldırmak üzere topladığı sulama sisteminin çalındığını, hırsızların yakalanamaması üzerine böyle bir yola başvurduğunu söyledi.

Bunu bir "mesaj" niteliğinde yaptığını anlatan Çelik, "Hayvanlarıma yedirmek üzere silajlık mısır diktim. Bu bitkileri sulamak içinde damlama sulama sistemi aldım. Her yıl bu işi yaptığım için iyi ve kaliteli ürün alım. Gelecek yıllarda da bu sistemi kullanmak istedim. Sezon sonu tesisatımı toplayarak depoma götürecektim. Ne yazık ki hırsızlar tesisatımı çalmış. Geri geleceğine çok fazla umudum olmasa da hırsızlığı teşhir etmek için 50 lira verip bu tabelayı yaptırdım" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber