Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 06 Haziran 2022 - 16:18 Yorum: 0

Çiftlikköy sahili temizleniyor

Çiftlikköy Belediyesi tarafından sahilde yaz temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çiftlikköy sahili temizleniyor

Çiftlikköy Belediyesi tarafından sahilde yaz temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ın talimatlarıyla ilçe sahilinde son dönemde oluşan balçıklanma ve yosun kirliliğini bertaraf etmek amacıyla kıyı temizleme çalışmaları yapılıyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından iş makineleriyle sürdürülen çalışmalar çerçevesinde kumsallarda tesviye çalışmaları, kum elemeleri ve yosun toplama işlemleri sürdürülüyor. Başkan Silpagar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yaz döneminde hemşerilerimizin kumsallarımızı en verimli şekilde kullanabilmesi adına ekiplerimiz aralıksız olarak çalışıyorlar. Hafta sonu da dahil olmak üzere kıyılarımızda yosun kirliliğine karşı elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Yarınlara bırakacağımız en büyük miras çevre bilincidir. Lütfen çevremizi, doğamızı ve denizlerimizi hep birlikte koruyalım" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber