Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Teknoloji 07 Aralık 2022 - 18:43 Yorum: 0

Çin, yörüngeye yeni test uydusu fırlattı

Çin, Jiuquan Uydu Fırlatma Merkezi'nden Dünya yörüngesine yeni bir test uydusu fırlattı.

Çin, yörüngeye yeni test uydusu fırlattı

Çin, Jiuquan Uydu Fırlatma Merkezi'nden Dünya yörüngesine yeni bir test uydusu fırlattı.

Çin, Dünya yörüngesine yeni bir test uydusu gönderdi. Ülkenin kuzeybatısında bulunan Jiuquan Uydu Fırlatma Merkezi'nden Kuaizhou-11 Y2 taşıyıcı roket ile fırlatılan VHF Veri Değişim Sistemi (VDES) test uydusu, VDES ve Otomatik Tanımlama Sistemi'nin (AIS) iletişim testi ve anahtar teknolojileri doğrulaması için kullanılacaktır.

Pekin saatiyle 09.15'te fırlatılan uydunun başaralı şekilde yörüngeye yerleştiği aktarıldı. Çin, söz konusu fırlatma ile 23'üncü kez Kuaizhou-11 roketini kullanmış oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber