Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 07 Haziran 2022 - 16:03 Yorum: 0

Cizre polisi boğulma olaylarına karşı öğrencileri bilgilendirdi

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından yaz aylarında artan boğulma olaylarına karşı...

Cizre polisi boğulma olaylarına karşı öğrencileri bilgilendirdi

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından yaz aylarında artan boğulma olaylarına karşı öğrenciler hem bilgilendirildi, hem de uyarıldı.

Meslek Tanıtımı ve genel güvenlik konuları hakkında öğrencileri bilgilendirmek için sık sık okullarda öğrencilerle bir araya gelen Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe geneli ve bölgede artan boğulma olaylarına karşı öğrencileri hem bilgilendirdi, hem de vatandaşlara uyarı broşürleri dağıttı.

Vali Kamil Acun İlkokulunun 1. ve 2.sınıf öğrencileri ile bir araya gelen polisler yaz aylarının başlaması ve havaların ısınması sebebiyle ilçeden geçen Dicle Nehri'nde serinlemek amaçlı girilmemesi gerektiği, nehir, akarsu ve barajların yüzmek için tehlikeli olduğu öğrencilere detaylı bir şekilde anlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber