malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 25 Haziran 2024 - 14:47 Yorum: 0

Cizre’de "Anız yangınları ile mücadele" toplantısı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde "Anız Yangınları İle Mücadele" toplantısı gerçekleştirildi.Cizre Kaymakamlığı, çevre il ve ilçelerde can kayıpları ve maddi hasara neden olan anız yangınları ile mücadele kapsamında bir toplantı gerçekleştirdi...

Cizre’de 'Anız yangınları ile mücadele' toplantısı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde "Anız Yangınları İle Mücadele" toplantısı gerçekleştirildi.
Cizre Kaymakamlığı, çevre il ve ilçelerde can kayıpları ve maddi hasara neden olan anız yangınları ile mücadele kapsamında bir toplantı gerçekleştirdi.
Kaymakam Nazlı Demir başkanlığında gerçekleşen "Anız Yangınları İle Mücadele" toplantısında çiftçilere gerekli uyarıların yapılması, kurallara uymayarak anız yakanlara Çevre Kanunu’nun 20. Maddesine dayanılarak idari para cezası uygulaması, ilgili kurumların gerekli tedbirleri alması yönünde kararlar alındı.
Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Kazim Sezgin, Cizre Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sarıyıldız, İlçe Tarım Müdürü Ayhan Buğday, İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Ebem, İlçe Müftüsü Süleyman Baran, Jandarma Karakol Komutanları, köy muhtarları katılım sağladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri