Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 15 Nisan 2022 - 11:48 Yorum: 0

Çocuk Tiyatrosu Festivali için perdeler açılıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri bünyesinde Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan festivalde, birbirinden güzel oyunlar, Şeyh Edebali...

Çocuk Tiyatrosu Festivali için perdeler açılıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri bünyesinde Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan festivalde, birbirinden güzel oyunlar, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde çocuklarla buluşacak.

Programda Kırmızı Başlıklı Kız adlı oyun, 21 Nisan Perşembe günü saat 17.00 ile 18.00'da olmak üzere iki seans halinde, 22 Nisan Cuma günü ise 17.00 ve 18.00'da Karlar Ülkesine Dönüş adlı oyun iki seans halinde çocukların beğenisine sunulacak. 23 Nisan Cumartesi günü saat 17.30'da ise Kurbağa Prens Masalı adlı oyun çocuklara ücretsiz sunulacak. Davetiye biletleri, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinden alınabilir. Etkinliklerin son günü 24 Nisan'da ise Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler adlı oyun 14.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde sahnelenecek.

Öte yandan 23 Nisanda sahnelenecek oyun dışındaki gösteriler için biletler, biletinial.com adresinden temin edilebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber