Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:23 Bakan Bayraktar: “Erzincan İliç’te maden sahasında meydana gelen heyelan so...07:22 Pençe operasyonu bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker kurtarı...07:12 İliç’teki maden ocağında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı06:55 Pendik’te 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 4 yaralı06:53 MSB: “3 Mayıs tarihinde, yıldırım düşmesi sonucunda yaralanarak hastaneye s...05:39 Tavşanlı’da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama05:32 Emet’te uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı05:27 Büyükçekmece’de kontrolden çıkan araç tırın altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı05:00 Trump’ın eski yardımcısı “sus payı” davasında ifade verdi04:11 AJet’in Ankara-Erzincan seferi yapan uçağı bomba ihbarı nedeniyle Ankara’ya...04:00 Beykoz’da kontrolden çıkan hafif ticari araç otomobile çarptı: 2 yaralı03:50 Maltepe’de alkollü sürücü otobüs durağına girdi02:56 Bayburt’ta basit yaralama suçunda taraflar TSK’ya bağış yapma şartıyla uzla...02:53 Uzlaştırma Büro ekiplerince bir dosya daha çözüme kavuşturuldu02:49 Vali Eldivan kariyer ve motivasyon söyleşisinde öğrencilerle bir araya geld...02:47 Bayburt’ta ’Orman Benim’ etkinliği02:44 Erzincan’da Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı02:20 Yangına karşı ormanlık alanları ve bahçeleri temizlediler02:10 Erzincan’da “İhtiyar Kız” isimli komedi oyunu sahnelendi01:56 Uluslararası Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu
Yerel 23 Nisan 2024 - 12:12 Yorum: 0

Çocuklar vali koltuğuna geçti, düzenlenen eğlencelerle de bayramın tadını çıkardı

Kocaeli’de 23 Nisan’da öğrenciler bir günlüğüne vali koltuğuna geçerken, düzenlenen etkinliklerle de minikler, bayramın tadını çıkardı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, makamını TB...

Çocuklar vali koltuğuna geçti, düzenlenen eğlencelerle de bayramın tadını çıkardı

Kocaeli’de 23 Nisan’da öğrenciler bir günlüğüne vali koltuğuna geçerken, düzenlenen etkinliklerle de minikler, bayramın tadını çıkardı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, makamını TBMM İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Tuana Örden’e teslim etti. Temsili olarak Vali olan Tuana Örden, "Beni makamınıza davet ettiğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Meclisimizin açılışının 104. yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bugünü bizlere armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ediyor, saygı ve rahmetle anıyorum" diye konuştu.

"Bilim, sanayi ve teknoloji yolculuğumuz baş döndürücü hızla gelişmeye devam ediyor"
Çocukların bayramını kutlayan Vali Yavuz, "Devletimizin kurucusu eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Büyük atamız ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.’ diyordu bu yolda biz de demokrasimizi güçlendirerek yolumuza devam ediyoruz. Cumhuriyet rejimi ile birlikte ülkemiz güçleniyor. Daha müreffeh bir toplum olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. Özellikle savunma sanayi başta olmak üzere bilim, sanayi ve teknoloji yolculuğumuz baş döndürücü hızla gelişmeye devam ediyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de büyük ideali ve hayali olan muasır medeniyet seviyesine ulaşma ve üzerine çıkma yolculuğumuzda kararlıyız ve siz evlatlarımızın bu bayrağı daha yükseğe çıkaracağına gönülden inanıyoruz. Ulu Önder’imiz, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm dünya çocuklarına armağan ederek dünyada bir ilke imza atmış ve bu konudaki ileri görüşlülüğünü bir kez daha ortaya koymuştur. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı bir kez daha tebrik ediyor, kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Vali Seddar Yavuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gerçekleşen ziyarette makam koltuğunu temsili olarak devrettiği Tuana Örden’e çeşitli hediyeler vererek günün anısına fotoğraf çekildi.

Öğrencilerin gösterileri alkış aldı
Kocaeli Valiliği’nce Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda öğrenciler bayramı doyasıya yaşadı. Öğrencilerin hazırladıkları gösteriler alkış alırken, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber