Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Mart 2024 - 09:56 Yorum: 0

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, bilimden sanata, spordan teknolojiye birçok alanda başarılı olacak çocukların kendini keşfedeceği Çocuk Üniversitesi’nde çocuklara yeteneklerini ortaya koyabildikleri yüksek özgüven o...

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, bilimden sanata, spordan teknolojiye birçok alanda başarılı olacak çocukların kendini keşfedeceği Çocuk Üniversitesi’nde çocuklara yeteneklerini ortaya koyabildikleri yüksek özgüven ortamı sağlanacak.
Çocukların yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda eğitim almalarını teşvik etmek istediklerini söyleyen Başkan Palancıoğlu, “Önce aile, önce kadın temasıyla Melikgazi’mizde güzel bir proje olan Çocuk Üniversitesi’ni hayata geçireceğiz. Çocuklar bizim geleceğimiz, en önemli değerlerimiz. Onların sayısal, sözel, sosyal ve matematik kabiliyetlerinin tespiti gelecekte başarılı olması açısından son derece önemli. Bu nedenle üniversiteye gitmeden önce çocuk yaşlardan başlayarak genç yaşlara kadar çocuklarımızın yeteneklerinin ölçüleceği, el becerilerinin tespit edileceği güzel bir üniversiteyi ilçemize kazandırıyoruz” ifadelerini kullandı.
Palancıoğlu; “Buradaki eğitimin amacı çocuğun var olan potansiyelini ortaya çıkarmak. Çocuk Üniversitesi’nin çocuklar üzerindeki etkisi çok büyük olacak. Bu üniversite yetenekli, yetenekli öğrencilerimizin potansiyeline hizmet ederek, hem ülkemiz hem de çocuklarımız için güzel geleceklere vesile olacak inşallah. Çeşitli eğitimler alarak geleceğe daha emin hazırlanacaklar. Projelerimizin her biri ilçemize çok yakışacak vizyoner proje. Hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber