Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 07 Haziran 2022 - 09:58 Yorum: 0

Çocuklara çevre tiyatrosu

Düzce Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ve Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çocuklara çevre bilinci aşılamak...

Çocuklara çevre tiyatrosu

Düzce Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ve Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çocuklara çevre bilinci aşılamak ve gelecek nesilleri çevre konusunda duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla Sadri Alışık Çocuk Tiyatrosu'nun "La Fonten Orman Mahkemesinde" adlı tiyatro oyununu 400 çocukla buluşturdu.

Düzce'yi gelecek nesillere sağlıklı ve yeşil bir kent olarak devretmek, çocukları bu konuda bilinçlendirmek, sorumluluk bilincini ve farkındalığını artırıp, sanatla ilişkilendirerek estetik becerisini geliştirmek adına 1-7 Haziran Çevre Haftası etkinlikleri dahilinde Kültür Merkezinde Sadri Alışık Çocuk Tiyatrosu'nun çevre tiyatrosu sahnelendi.

Toplam 400 öğrencinin katıldığı tiyatro etkinliğinde çocuklar keyifli zaman geçirmenin yanı sıra çevre bilinci hakkında bilgilendirildi. İnteraktif tiyatro oyununda çocuklarla iletişime geçen usta tiyatrocular, çocukların çevrenin korunması için fikirlerini aldı. Tiyatro oyunu çocuklar tarafından sevildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber