Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 22 Nisan 2024 - 19:35 Yorum: 0

Çocuklardan Başkan Yalçınkaya’ya büyük sevgi

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, kent merkezinde esnaf ve vatandaşlara yaptığı teşekkür ziyaretlerinde, çocukların yoğun ilgisini gördü.Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, şehir merkezindeki esnaf ve vatandaşlar...

Çocuklardan Başkan Yalçınkaya’ya büyük sevgi

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, kent merkezinde esnaf ve vatandaşlara yaptığı teşekkür ziyaretlerinde, çocukların yoğun ilgisini gördü.
Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, şehir merkezindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, 31 Mart seçimlerinde kendisine gösterdikleri destek için teşekkür etti. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yalçınkaya, hafta sonu da tek tek işyerlerinde esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Yalçınkaya, esnafların talep ve sıkıntılarını dinleyerek, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Vatandaşların olumlu tepki gösterdiği Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya çocuklarda yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Yalçınkaya da, çocukların ilgisine aynı şekilde karşılık vererek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başkan Yalçınkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Salı günü 12.00-20.00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda Çocuk Şenliği Programı düzenleneceğini hatırlatarak, çocukları da şenliğe davet etti. Yalçınkaya etkinlikte, animasyon gösterileri, bando gösterisi, şişme oyun parkurları, tiyatro gösterileri, maskotlar, yüz boyama etkinliği, kukla gösterisi, animatör eşliğinde yarışmalar ve köpk şovu gerçekleştirileceğini kaydetti.
Yalçınkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajda, "Ulusal egemenliğimizin, bağımsızlığımızın ve Cumhuriyeti’mizin güvencesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünü ve Ulu Önderimiz Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli gün Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza armağan edilmiştir. Dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram olarak kutlanan bu önemli tarih, milli egemenliğimizin ve bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktası olmuştur. Bu önemli günde bir yandan bayram coşkusunu hep birlikte yaşarken, bir yandan da çocuklarımıza kendilerine emanet edilen değerleri ve emanetlerin büyüklüğünü anlatmalıyız. Çünkü ülkemizin teminatı çocuklarımızdır. Bizim çocuklarımıza ve gençlerimize olan güvenimiz tamdır. Bartın Belediyesi olarak çocuklarımızı şehrimizin ve ülkemizin geleceği olarak görüyor ve onlar için hizmetin en güzelini vermeye çalışıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı kutsal emanete sahip çıkarak, toplumun her alanında hamlelere öncülük etmeye, vatan ve millet sevgisiyle dolu bireyler yetişmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçmiş olan Şehit ve Gazilerimizi en derin saygı ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber