Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Eylül 2022 - 17:18 Yorum: 0

Çocukların kavgasına aileler karıştı, ortalık savaş alanına döndü

Esenyurt'ta kavga eden çocuklardan biri, diğerinin yüzünü falçatayla yaralayınca, kavgaya aileler de dahil oldu.

Çocukların kavgasına aileler karıştı, ortalık savaş alanına döndü

Esenyurt'ta kavga eden çocuklardan biri, diğerinin yüzünü falçatayla yaralayınca, kavgaya aileler de dahil oldu. Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü kavgada yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken, yaşanan kavga anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşamüzeri Esenyurt Pınar Mahallesi 1231 sokak içerisinde yaşandı. İddiaya göre, sokakta bulunan iki çocuk henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışan çocuklar kısa sürede kavgaya tutuştu. Bu sırada çocuklardan biri yanında bulunan falçata ile diğer çocuğu yüzünden yaraladı. Çocukların kavgasına aileler karışınca da ortalık savaş alanına döndü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ayırmakta güçlük çekerken, yüzünden yaralanan çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri sokak içerisinde önlemleri artırarak, aileleri ayırdı. Yaşanan kavga anları, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber