Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenen söyleşide Prof. Dr. İlknur Maviş, çocukluk döneminde dil ve konuşma bozuklukları konusunu katılımcılara anlattı.Tepebaşı Belediyesi, sağlık konularına ilişk...
Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenen söyleşide Prof. Dr. İlknur Maviş, çocukluk döneminde dil ve konuşma bozuklukları konusunu katılımcılara anlattı.
Tepebaşı Belediyesi, sağlık konularına ilişkin öğretici programlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu çerçevede, Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi iş birliği ile ’Çocukluk döneminde dil ve konuşma bozuklukları’ konulu söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Dil ve Konuşma Terapistleri Dernek Başkanı Prof. Dr. İlknur Maviş, katılımcılara önemli bilgiler aktardı.
"İlk söyleşimizi en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımıza ayırmak istedik"
Prof. Dr. İlknur Maviş sunumunda, çocukların bebeklikten itibaren konuşma konusunda yaşadıkları zorlukları, anne ve babaların dikkat etmesi gereken hususları, konuşma bozuklukları konusunda izlenmesi gereken yolları etraflıca ele aldı. Prof. Dr. Maviş, sunumunun sonunda katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı. Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Başkanı Canan Adlım da, “Yeni eğitim-öğretim dönemine başladığımız şu günlerde ilk söyleşimizi en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımıza ayırmak istedik. Desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a, başkan yardımcılarımıza ve Dış İlişkilere Müdürlüğü’müze teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hocamız bugün bizlerle çok kıymetli bilgiler paylaştı, kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
"Sizin desteğinizle çocuklarımızın gelişimi adına çok önemli bir konuyu işledik"
Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Güven Zaptiye ise, “Sevgili Hocamız bugün çok duru ve güzel bir anlatım ile önemli konular hakkında bilgiler verdi. Belediyeciliğin en güzel taraflarından biri de insanlarımıza faydalı olabilmek. Sizin desteğinizle çocuklarımızın gelişimi adına çok önemli bir konuyu işledik, verimli bir söyleşi gerçekleşti” ifadelerini kullandı.
Konuşmacı Prof. Dr. Maviş’e teşekkür belgesi takdim edilen etkinlik, günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile son buldu. Etkinliğe Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Güven Zaptiye, Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Başkanı Canan Adlım, Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri Zehra Zeydan ve Saadet Gökçe Önay’ın yanı sıra eğitimciler, ve anne-babalar katıldı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Saha incelemeleri ve vatandaşlarla yapılan görüşmeler doğrultusunda hazırlanan raporda; deprem sonrası kamu binalarının durumu, kırsal bölgelerdeki altyapı sorunları, sağlık hizmetlerindeki eksiklikler, elektrik kesintileri, ulaşım problemleri, heyelan ri
Letonya Silahlı Kuvvetleri, sosyal medya hesabından olaya ilişkin açıklama yaptı. Augsdaugava, Preili, Rezekne ve Balvi belediyelerini kapsayan bir hava tehdidi uyarısı yayımlanan açıklamada, vatandaşlara alçaktan uçan veya şüpheli nesnelere yaklaşılmamas
ABD Ulusal Ulaşım Güvenliği Kurulu’nun (NTSB) ön raporuna göre Ryanair uçağında tırmanış sırasında sağ motorda yüksek titreşim tespit eden mürettebat, motor gücünü düşürerek kontroller yaptı. Titreşimin sona ermesinin ardından uçak tırmanışına devam etti
Siirt Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından her yıl düzenlenen "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliğinin final programı gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelen yüzlerce çocuk, hep birlikte Fethi Serin Camii'ne
Çin ve Mısır hava kuvvetlerinin, ağustos ortasından eylül başına kadar Mısır’da “Medeniyet Kartalları 2026” adıyla ortak eğitim tatbikatı düzenleyeceği belirtildi. Çin Savunma Bakanlığı Sözcüsü Chen Xi, tatbikatta hava muharebesi taktikleri, hava üstünlüğ
ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) ile FDA ortaklığında yürütülen salgın incelemesine göre, salgınla ilişkili Salmonella suşunun bulaştığı tespit edilen vakaların sayısı 17 eyalette toplam 98 kişiye ulaştı. Hastalık nedeniyle şu ana kadar 26
Ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmalarda, 5 bin 958 kutu tarihi geçmiş ve 225 adet faturasız kaçak hayvansal ilaç ürünü ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. (İLKHA)
Belçika'da, ülkenin neredeyse tamamında aşırı sıcak hava nedeniyle "turuncu alarm" uygulanıyor. Bu seviyede, vatandaşların önlem alması ve yerel yönetimlerin hazırlıklı olması gerekiyor. Bu uyarıda, günün en sıcak saatlerinde dışarı çıkılmaması, bol su t
Gece Yarısı Kafeye Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
Bartın'da 3 boyunca denize girmek yasaklandı
03İran Devrim Muhafızları: Hürmüz Boğazı kapalıdır
04Diyarbakır ve Kayseri havalimanlarının statüsü yükseltildi
05CENTCOM, ilk çok uluslu insansız hava aracı saldırı gücünü oluşturacak
06Akaryakıtta Fiyat Trafiği: Motorin 80 Lirayı Geçti
07Kültür Yolu’nda Geleneksel Miras Çocuklarla Buluştu
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük