Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Nisan 2022 - 14:28 Yorum: 0

Çöp toplamak için çıktığı falezlerden düştü, itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Antalya'da falezlerde çevre temizliği yaparken kayalık arasına düşen şahsı itfaiye kurtardı.

Çöp toplamak için çıktığı falezlerden düştü, itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Antalya'da falezlerde çevre temizliği yaparken kayalık arasına düşen şahsı itfaiye kurtardı. Aynı kişi 4 ay önce Türk bayrağını değiştirmek için çıktığı bir kayada mahsur kalmış, yine itfaiye ekiplerince kurtarılmıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 13.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi falezlerde meydana geldi. 39 yaşındaki Abdullah Kederli, falezler üzerinde çöp temizliği yapmak için kayalık alana geldi. Burada bir süre çöp toplayan Kederli, bir anda dengesini kaybederek kayaların arasına düştü. Denizde yüzenler "yardım edin" sesleri üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye deniz polisi, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekipler yerini belirledikleri Kederli'ye bir süre sonra ulaşmayı başardı. İlk tedavisi bulunduğu yerde yapılan Abdullah Kederli, kaşık sedyeye alındı. Kederli, ekiplerin elden ele yaptığı çalışmayla kayalık alana alındı ve ambulansa ulaştırıldı. Bilinci yerinde olduğu gözlemlenen Kederli, ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kederli, 24 Aralık 2021 tarihinde yine aynı bölgede yıpranmış Türk bayrağını değiştirmek için çıktığı 35 metrelik kayalıkta mahsur kalmış ve itfaiye ekiplerince kurtarılmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber