Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Mayıs 2024 - 13:02 Yorum: 0

Çöpte başlayan yangın iki işyerine sıçradı

Antalya’da çöp konteynerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle yakında bulunan iki işyerine sıçradı. Yangında işyerlerinde maddi hasar meydana geldi.Olay, saat 11.30 sıralarında Kepez ilçesi 75. Yıl Caddesi üzerinde bulunan Hurdacılar...

Çöpte başlayan yangın iki işyerine sıçradı

Antalya’da çöp konteynerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle yakında bulunan iki işyerine sıçradı. Yangında işyerlerinde maddi hasar meydana geldi.
Olay, saat 11.30 sıralarında Kepez ilçesi 75. Yıl Caddesi üzerinde bulunan Hurdacılar Sitesi’nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan bir çöp konteynerinin yandığı ve alevlerin yakında bulunan bir işyerine sıçradığı ihbarını alan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Geri dönüşüm tesisi olduğu öğrenilen ve içerde preslenmiş kağıtların bulunduğu işyerine ekipler müdahale ederken bu kez de alevler bitişikte bulunan bir başka işyerine sıçradı. Takviye ekiplerin gelmesiyle işyerinde bulunan iş makinelerinin de yardımıyla yangın büyümeden söndürüldü.
İki işyerinde maddi hasar oluştu
Pazar olması nedeniyle kapalı olan işyerinde çalışanların olmadığı iki işyerinde de maddi hasar meydana geldi. Yangına ilk müdahaleyi o sırada yakında bulunan bir başka işletmenin sahibin müdahale ettiği öğrenildi. Yangını ilk fark eden ve kendi çabaları ile söndürmeye çalışan Mahmut Dağdaş, “Bir anda çöp tutuştu. Kısa bir süre sonra ağaca sıçradı. Ağacın parçaları da yanarak işyerinde ki kağıt malzemeleri tutuşturdu. Kıvılcımlar buraya geldi bir anda tutuştu. Biz de komşu olarak müdahale ettik” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu