Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 09 Aralık 2022 - 10:38 Yorum: 0

Çorlu’da okulun yenilenen konferans salonu açıldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde hayırsever Tolga Karakartal tarafından yenilenen 75. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu'nun Konferans Salonu'nun açılışı...

Çorlu’da okulun yenilenen konferans salonu açıldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde hayırsever Tolga Karakartal tarafından yenilenen 75. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu'nun Konferans Salonu'nun açılışı Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından yapıldı.

Açılış öncesinde sınıfları gezen Vali Yıldırım, öğrencilerle sohbet etti. Ardından bir firma tarafından bağışlanan hediyeler, Vali Yıldırım ve protokol üyeleri tarafından öğrencilere taktim edildi. Ardından Deniz Karakartal adı verilen konferans salonunun açılışı gerçekleştirildi.

Konferans salonunun yenilenmesinde katkıları olan hayırseverimize teşekkür ediyorum diyen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Çok teşekkür ediyoruz. Sizler eksikliği görüp o eksikliği çocuklarımız için tamamlama gayretinde olmuşsunuz. Allah sayılarınızı artırsın. Burada çocuklarımız, gençlerimiz bilgilendirilecekler. Belki zaman zaman okul aile birliği gelecek veliler de bilgilendirilecekler. Bu salon çok büyük fayda temin edecek. İsmi bu salonda yaşatılacak olan Deniz Karakartal'a da Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi. Sonrasında öğrenciler hazırladıkları gösteriyi konferans salonu sahnesinde sundular.

Açılışa Vali Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan, il ve ilçe protokolü, hayırseverler ile öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber