Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 03 Ağustos 2022 - 16:35 Yorum: 0

Çorlu’nun 13 mahallesinde 24 saat su kesintisi yaşanacak

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Çorlu ilçesinde 13 mahallede 24 saat boyunca su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Çorlu’nun 13 mahallesinde 24 saat su kesintisi yaşanacak

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Çorlu ilçesinde 13 mahallede 24 saat boyunca su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

TESKİ tarafından yapılan açıklamada, "03 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 12.00" den 04 Ağustos Perşembe günü saat 12.00 ye kadar Çorlu İlçesi yeni şehirlerarası yolcu otogarının bağlantı yolu çalışmaları çerçevesinde deplasesi gereken 630 mm anma çaplı HDPE ana isale hattının deplase işlemi yapılmasından dolayı su kesintisi yaşanacaktır. Bu kesintiden; Alipaşa Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Cemaliye Mahallesi, Hatip Mahallesi, Kazimiye Mahallesi, Muhittin Mahallesi, Reşadiye Mahallesi, Silahtarağa Mahallesi, Çobançeşme Mahallesi, Hıdırağa Mahallesi, Kemalattin Mahallesi, Nusratiye Mahallesi, Şeyhsinan Mahalleleri etkilenecektir. Su kesintisi deplase işlemi tamamlandıktan sonra suyun abonelere ulaşması, ev ve iş yerlerinin konumuna bağlı olarak bir kaç saat kadar farklılık gösterebilir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber