Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 06 Haziran 2022 - 18:18 Yorum: 0

Çorum 200 bin rengarenk çiçeklerle donatılıyor

Çorum park ve peyzaj alanları çiçeklerle donatılıyor. Belediye, yaz mevsimi başlarken vatandaşların sıklıkla kullandığı alanlar başta olmak üzere...

Çorum 200 bin rengarenk çiçeklerle donatılıyor

Çorum park ve peyzaj alanları çiçeklerle donatılıyor. Belediye, yaz mevsimi başlarken vatandaşların sıklıkla kullandığı alanlar başta olmak üzere şehrin muhtelif noktalarında çiçek dikim çalışmalarını devam ettiriyor.

Bahar mevsiminde lalelerin açmasıyla beraber büyülü bir ahenge bürünen Valilik önündeki Vilayet parkı yaza da birbirinden güzel kokulu ve rengarenk çiçeklerle giriyor. Çorum'un temizliğiyle olduğu kadar park ve peyzaj alanlarıyla da örnek alınan bir şehir olduğunu hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, "Hemşehrilerilerimiz şehrimizin dört bir yanındaki semt parkları ve peyzaj alanlarındaki birbirinden güzel bitkilerle bahar mevsiminin tadını çıkarttı. Valilik önündeki Vilayet parkımız da şehrimizin lale bahçesiydi. Lalelerin mevsiminin geçmesi sebebiyle buradaki alanlarımıza ve Pirbaba parkımıza yaz mevsimine uygun çiçekler diktik. Şehir genelinde park ve peyzaj alanlarında Petunya, Top Kadife, Yıldız, Tarla Begonya, Mine, Cam Güzeli gibi yazlık çiçek türlerinden yaklaşık 200 bin adet çiçeği toprakla buluşturduk" dedi.

Dünyanın merkezi olan Çorum'un bu yaza çiçek bahçesi gibi girdiğini belirten Başkan Yardımcısı Tuncel, vatandaşlardan ve Çorum'a gelen misafirlerden rengarenk ve mis kokulu parkların ve peyzaj alanlarının tadını doyasıya çıkartmalarını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber