Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 13 Mart 2023 - 17:53 Yorum: 0

Çorum Belediyesi, Afşin’de iftar çadırı kuracak

Çorum Belediyesi kuracağı iftar çadırıyla Ramazan ayı boyunca her gün bin kişiye iftar yemeği verecek.

Çorum Belediyesi, Afşin’de iftar çadırı kuracak

Çorum Belediyesi kuracağı iftar çadırıyla Ramazan ayı boyunca her gün bin kişiye iftar yemeği verecek.

Ramazan ayına sayılı günler kala Çorum Belediyesi yeni hizmet binası arkasındaki otopark alanında iftar çadırı kurulması için çalışma başlattı. Çorumlu hayırseverlerin de destekleriyle Ramazan ayı süresince iftar çadırında her gün iftar yemeği verilecek.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, iftar çadırının bu yıl da Çorum halkına hizmet vereceğini söyledi. Başkan Aşgın, "Başı rahmet, ortası marifet, sonu ebedi azaptan kurtuluşa vesile olur diye müjdelenen ve içinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni barındıran mübarek ayın kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz" dedi.

Belediye yeni hizmet binası arkasındaki alana kurulacak iftar çadırının Ramazan ayında hazır hale geleceğini ifade eden Başkan Aşgın, "Ramazan ayının bereketini, hemşerilerimizle birlikte paylaşmak ve şehrimize yansıtmak istiyoruz. İftar çadırında hayırsever hemşerilerimizin de desteğiyle her gün bin kişiye yemek ikramımız olacak. Şimdiden katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayının müminlerin birliğine, beraberliğine ve kardeşliğinin güçlenmesine vesile olmasını niyaz ediyor, bütün İslam aleminin Ramazan aynı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Çorum Belediyesi, ayrıca deprem bölgesi olan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde de iftar çadırı kuracak. Deprem bölgesinde yardımlarını sürdüren Çorum Belediyesi, ramazan ayın da afetzedelerin yanında olacak. Afşin'deki iftar çadırında Ramazan da ayı boyunca her gün bin kişiye iftar ve sahur yemeği verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber