Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:39 Kars’ta istihdam ve mesleki eğitim toplantısı yapıldı12:39 Kars 36 Spor Kelkit karşılaşmasının hakemleri belli oldu12:36 Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu12:35 Gasp Büro Amirliği Kütahya’da 2022, 2023 ve 2024 yıllarında meydana olaylar...12:30 Hülya Ulusoy: “Saldırıyı gerçekleştiren şahsın tek başına hareket etmediği...12:30 Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi12:28 Eski Van Şehri’ndeki tarihi yapılar ayağa kaldırılıyor12:28 Yerli otomobil Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı12:27 Dur ihtarına uymayan araçtaki kızlar polise zor anlar yaşattı12:26 BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe12:22 EPDK Başkanı Yılmaz: “Tüketicilerimizin enerji tedarikinin aksatılması risk...12:22 Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda oy verme işlemi başladı12:21 Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR’ı Hollandalı Pol van Boekel oldu12:21 Arkadaşını silahla kovalayan 15 yaşındaki çocuk yakalandı12:21 Uğur Okulları’dan MEB müfredat değişikliğiyle ilgili ilk değerlendirme12:16 Benzin yüklü tanker kazasında 84 personel ve 23 araç ile müdahale12:16 Sahte ilanlarla 52 milyonluk vurgun yapan 44 şüpheli tutuklandı12:15 Hitit Üniversitesi’nde bölgesel kalkınma odaklı çalışmalar masaya yatırıldı12:14 Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynan...12:13 Kütahya Cinayet Büro Amirliğince 2022, 2023 ve 2024 yıllarında meydana olay...
Magazin 09 Ağustos 2023 - 17:35 Yorum: 0

Çorum Belediyesi’nden türkü ziyafeti

Çorum Belediyesi, sıcak yaz akşamında vatandaşları keyifli bir türkü programıyla buluşturdu. Pirbaba Parkı’nda gerçekleşen konserde, türküler ve halaylarla keyifli bir akşam yaşandı.Çorum Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine deva...

Çorum Belediyesi’nden türkü ziyafeti

Çorum Belediyesi, sıcak yaz akşamında vatandaşları keyifli bir türkü programıyla buluşturdu. Pirbaba Parkı’nda gerçekleşen konserde, türküler ve halaylarla keyifli bir akşam yaşandı.
Çorum Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor. Şef Arif Sadeçolak yönetimindeki Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği korosu, solo konserle sahne aldı. Pirbaba Parkı’nda gerçekleşen türkü gecesine vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın da izlediği konserde birbirinden güzel türküler seslendirildi.
Konserin bir de sürpriz solist konuğu vardı. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Başkan Aşgın’ın davetini kırmayarak sahne aldı. “Devrent Deresine Duman Bürüdü” adlı türküyü seslendiren Başkan Yardımcısı Yağbat, performansı ile izleyicilerden alkış aldı.

"Bu şehri sanatla, aşkla dokuyoruz"
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, konser sonunda Arif Sadeçolak ve ekibine çiçek takdim etti. “Bu şehrin özünde sanat ve kültür var” diyen Başkan Aşgın, altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sanat ve kültürel faaliyetlere de önem verdiklerini ifade etti.
Başkan Aşgın, “Bu şehir altyapısıyla üstyapısıyla yeniden ihya olacak, tarih yeniden ayağa kalkacak dedik, yapıyoruz. Ama bu şehrin özünde sanat var, kültür var. Rabbime hamdolsun, şiir yazar gibi, türkü okur gibi, beste yapar gibi ilmek ilmek bu şehri hep beraber sanatla, aşkla dokuyoruz. Bütün renkleriyle, bütün mahalleriyle bir ve beraber olarak yürüyüşümüze emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.
Konser boyunca birbirinden güzel türkülere eşlik eden vatandaşlar keyifli geceyi halaylarla noktaladı. Başkan Aşgın da vatandaşlarla halay tutup, coşkuya ortak oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber