Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Eylül 2022 - 19:13 Yorum: 0

Çorum’da köy pazarında yangın

Çorum'un Alaca ilçesinde köy pazarında çıkan yangında işyerlerinin tamamı yandı.

Çorum’da köy pazarında yangın

Çorum'un Alaca ilçesinde köy pazarında çıkan yangında işyerlerinin tamamı yandı.

Edinilen bilgiye göre, Denizhan Mahallesi'ndeki kapalı pazar alanının yanında bulunan belediyeye ait köy pazarında, öğle saatlerinde yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine pazar alanına itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonunda yangın söndürülürken pazarda yer alan tüm dükkanlar yanarak kullanılmaz hale geldi.

Söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeni belirlemek için inceleme başlattı.

Diğer taraftan, ilçedeki köy pazarında geçen sene 13 Aralık tarihinde yangın çıktığı ve çıkan yangın sonrasında maddi hasar gören 8 dükkanın yıkıldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber