Çorum Belediyesi, baharın müjdecisi Hıdırellez nedeniyle şehrin farklı noktalarında vatandaşa hedik ikram etti.
Çorum Belediyesi, Hıdırellez kutlamalarında unutulmaya yüz tutan hedik geleneğini bu yıl da yaşattı. Hıdırellez kutlamaları çerçevesinde şehrin farklı bölgelerinde vatandaşlara hedik ikram edildi. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da Saat Kulesi çevresinde gerçekleştirilen hedik dağıtımına katıldı.
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, birlik, beraberlik ve kardeşliğin sürmesi dileğiyle bu yıl da Hıdırellez gününde 5 farklı noktada vatandaşlara hedik dağıttıklarını söyledi. Başkan Aşgın, "Hıdırellez’in geleneksel yemeklerinden birisi de hediktir. Biz de baharın bereketli olması adına hedik geleneğini yaşatıyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Hıdırellez gününü tebrik ediyorum" dedi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.