Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

Çubuk'tan Suriyelilere yardım

ANKARA (AA) – Çubuk ilçesinde belediye ve hayırsever iş adamları tarafından, ülkelerindeki olaylardan kaçan Suriyeli mültecilere çocuk bezi ve temizlik malzemelerinden oluşan bir tır yardım...

Çubuk'tan Suriyelilere yardım

ANKARA (AA) – Çubuk ilçesinde belediye ve hayırsever iş adamları tarafından, ülkelerindeki olaylardan kaçan Suriyeli mültecilere çocuk bezi ve temizlik malzemelerinden oluşan bir tır yardım malzemesi toplandı.

Toplanan yardımların yüklendiği tır, Atatürk Parkında düzenlenen törenle Suriyelilere iletilmesi için Ankara'ya gönderildi. 

Törende konuşan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Suriyelilerin yaralarını sarmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu yaklaşık olarak 72 bin liralık yardım kampanyası. Bu kampanyada Çubuklu iş adamlarımızın da belediyemizin de katkısı var. Suriyeli mülteci aileler için gönderilecek bu malzemelerin bir kısmı Türkiye'de bulunan Suriyelilere, bir kısmı ise Suriye'nin sınır kısmında bulunan Suriyeli mağdurlara dağıtılacak. Allah herkesin yaptığı yardımı kabul etsin. Herkesin kazancını bereketlendirsin inşallah" dedi.    

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber