Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 30 Mart 2023 - 10:23 Yorum: 0

Çukurca’da fide ekimine başlandı

Hakkari'nin Çukurca Belediyesi tarafından kurulan seralarda domates ve salatalık ekimine başlandı.

Çukurca’da fide ekimine başlandı

Hakkari'nin Çukurca Belediyesi tarafından kurulan seralarda domates ve salatalık ekimine başlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Ensar Dündan, tarımın önemine vurgu yaparak, "Seralarımıza ilk etapta domates ve salatalık ekimi yaptık. Emirşaban Mahallesi Beşük mevkisinde bulunan seraların hemen yanındaki araziyi genişleterek yeni tarım alanı da oluşturduk. Oluşturulan bu alanda geçen yıl çilek ekimi yapmıştık. Bu çalışmalarla ilçenin bir tarım ilçesi olduğunu vatandaşlarımıza hatırlatarak geçim kaynağı seçeneklerini arttırmak ve bu sayede ekonomik olarak kalkınmasına katkı sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber