Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:43 DSÖ: "DSÖ, Refah kentinde askeri bir operasyonun kan gölüne yol açmasından...23:32 Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğretmenlerle buluştu, "Türkiye Yüzyılı Ma...23:31 Depremde üyelerini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu’ndan Kilis’te konse...23:30 Huzurevindeki dehşet anları güvenlik kamerasında23:22 Emre Belözoğlu: “Bu işin olacağını düşünüyorum ama zor olacak gibi görünüyo...23:19 Jonas Svensson: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"23:17 Köln Üniversitesi’nde yüzlerce kişiden “Filistinlilerin yanındayız” mesajı23:17 Fatih Tekke: “Skordan memnun değilim ama oyunun tamamından çok memnunum”23:15 İlhan Palut: “Beraberliği bile düşünmediğimiz maçta rakibimize yenildik”23:00 Halim Okta: “Oyuncularımızın hak ettiği bir galibiyet oldu”22:58 Hamas heyeti İsrail’in teklifine yanıt vermek için yarın Mısır’a gidecek22:53 Sapanca Gölü’nde mahsur kalan 2 kişi AFAD ekiplerince kurtarıldı22:49 Durdurulan otomobilden 2 çuval esrar çıktı22:46 THY Euroleague: Fenerbahçe: 62 - Monaco: 6522:43 İzmir açıklarında 14’ü çocuk 29 göçmen yakalandı22:33 Evinden 50 adet tarihi eser çıktı, polisten kaçamadı22:32 Hatalı sollama kazaya neden oldu: 3 ağır yaralı22:29 CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi22:29 Uluslararası Urla Enginar Festivali başladı22:26 Çanakkale’de kök hücre dolandırıcılığından tutuklanan 2’si doktor 5 sanığın...
Siyaset 22 Nisan 2024 - 21:52 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erbil’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’taki temasları çerçevesinde başkent Bağdat’taki programlarını tamamlayarak geldiği Erbil’de törenle karşılandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’a düzenlediği resmi ziyaret kapsamında baş...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erbil’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’taki temasları çerçevesinde başkent Bağdat’taki programlarını tamamlayarak geldiği Erbil’de törenle karşılandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’a düzenlediği resmi ziyaret kapsamında başkent Bağdat’ın ardından temaslarda bulunmak üzere Erbil’e geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erbil Uluslararası Havalimanı’nda Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani tarafından karşılandı. Tören kıtasını selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Barzani ve Başbakan Barzani ile basın mensuplarına fotoğraf vererek, törende hazır bulunan IKBY heyeti ile selamlaştı. Töreni ulusal ve uluslararası çok sayıda basın mensubu takip etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanından IKBY Başkanlık Sarayı’na hareket etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkanlık Sarayı’nda IKBY Başkanı Barzani ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar da Erbil’e geldi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber