Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 28 Mart 2023 - 00:53 Yorum: 0

Cumhurbaşkanlığı seçimi geçici aday listesi Resmi Gazete’de

Resmi Gazete'de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu kararı ile geçici aday listesi yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi geçici aday listesi Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanlığı seçimi geçici aday listesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu kararı ile geçici aday listesi yayımlandı. Karara göre Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylık başvuruları kabul edildi. Seçmenler tarafından aday gösterilmek için başvuruda bulunan Davut Turan, Doğu Perinçek, Erkan Trükten, Halil Murat Ünver, Hilmi Özden, İrfan Uzun, Muhammed Ali Fatih Erbakan, Muharrem İnce, Sinan Oğan, Tevfik Ahmet Özal ve Yakup Türkal için 22-27 Mart tarihleri arasında seçmenler tarafından yapılan başvuruların incelenmesi sonucunda, yüz bin seçmenin yazılı teklifiyle aday gösterilen adayların Muharrem İnce ve Sinan Oğan olduğu tespit edildi. Karara göre 14 Mayıs günü yapılacak olan seçimde Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan cumhurbaşkanı adayı olacak. Cumhurbaşkanı geçici aday listesine 29 Mart günü saat 17.00'ye kadar itiraz edilebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber