Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 30 Kasım 2022 - 09:58 Yorum: 0

D-100 yan yolda trafik akışı İstanbul yönünde olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alt ve üstyapı çalışmaları tamamlanan D-100 yan yolda trafik akışı İstanbul istikametine doğru olacak.

D-100 yan yolda trafik akışı İstanbul yönünde olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alt ve üstyapı çalışmaları tamamlanan D-100 yan yolda trafik akışı İstanbul istikametine doğru olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, D-100 Karayolu'nun İzmit mevkiindeki yan yolda alt ve üstyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Çalışma çerçevesinde Kandıra sapağından İstanbul istikametine yan yola geçiş genişletildi. Kandıra sapağından Adliye köprüsüne uzanan yan yolda trafik akışı İstanbul istikametine doğru verildi. Bin 100 metre uzunluk, 7 metre de genişlik olacak şekilde yenilenen kuzey yan yol genişletme projesi trafik akışını hızlandırdı. Buna göre altyapı ve üstyapı çerçevesinde 600 metrekare baskı beton, 1400 metre andezit bordür, 200 metreküp 500 metre bordür taş duvar, 4 bin 500 ton asfalt serimi ve bin 100 metre yağmur suyu hattı yapılarak bölgedeki trafiğin akış yönü değiştirildi. D-100 yan yolda yağmur suyu hattı döşeyen ekipler, Milli İrade Meydanı'na dönüşte de refüj düzenlemesi yaptı. Ankara yönünden akan trafik yapılan yeni düzenlemeyle İstanbul yönüne doğru hareket edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber