Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:44 Kağıt gibi ezilen tırdan yara almadan kurtuldu01:41 28 Şubat davası sanıkları affedildi01:39 İzmir’de silahla vurulan hastane personeli hayatını kaybetti01:01 Türkiye Futbol Federasyonu Fair Play Kurulu, Nisan 2024 Ödüllerini Belirlem...00:45 İzmir’de 4 gün eylem ve gösteri yasak00:42 Dışişleri Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de00:37 Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı karara göre, Ahmet...00:36 Kuzey Ege Spor Oyunları, 20 Mayıs’ta Aliağa’da başlıyor00:32 Tasarruf tedbirlerine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmî Gazete’de y...00:31 Polis memuru tartıştığı komşusunu öldürdü00:27 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, Dışişleri Bakanlığı Bakan...00:22 Küçükçekmece’de 3 araçlı zincirleme trafik kazası: 2 yaralı00:22 28 Şubat Davası sanıklarına af içeren Cumhurbaşkanı kararı Resmî Gazete’de...23:29 Kütahya’da nitelikli işgücüne destek projesi23:28 Moldova’da 20 Ekim’de AB’ye katılım referandumu yapılacak23:21 Serkan Özbalta: “Taraftarlar, şehir ve camia şunu bilsin ki biz işin sonuna...23:19 Protokol ve öğrenciler şehitlikte: “Şehitler tepesi boş değil”23:16 Milli Mücadele’nin kadın kahramanlarının giydiği kıyafetler defilede sahnel...23:15 Bursa’da motokuryeler öldürülen üniversite öğrencisi kurye için kontak kapa...23:11 Adana’da yürüyüş ve gösterilere geçici yasak
Yaşam 15 Mart 2024 - 09:49 Yorum: 0

Dağ keçileri sürü halinde Harput’ta görüntülendi

Elazığ’da koruma altında bulunan dağ keçileri tarihi Harput Mahallesi’nde sürü halinde görüntülendi.Dünya Doğa Koruma Birliğince (IUCN) yayımlanan ’Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Türlerin Kırmızı Listesi’ndeki dağ keçileri son za...

Dağ keçileri sürü halinde Harput’ta görüntülendi

Elazığ’da koruma altında bulunan dağ keçileri tarihi Harput Mahallesi’nde sürü halinde görüntülendi.
Dünya Doğa Koruma Birliğince (IUCN) yayımlanan ’Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Türlerin Kırmızı Listesi’ndeki dağ keçileri son zamanlarda Elazığ’da sıkça görülmeye başlandı. Daha önceleri yüksek kesimlerde olan keçiler, insanların zarar vermemesiyle birlikte kente yakın bölgelere inmeye başladı. Bu çerçevede sürü halinde tarihi Harput Mahallesi’ne gelen keçiler, bir vatandaş tarafından görüntülendi.
Bir süre kayalıklarda gezinen keçiler daha sonra gözden kayboldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber