Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:01 Milas Belediyesi’nden üreticilere ata tohumdan üretilen fide desteği18:56 Fethiye-Kumlucu arası fırtına uyarısı18:51 Paraşüt kazasında yaralanan şahsı UMKE ve JAK ekipleri kurtardı18:48 Avcılar’da balkonu çöken 6 katlı binanın tahliyesine karar verildi18:46 Trafikte tartıştığı kişiyi öldüren zanlı tutuklandı18:45 Çorum’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi18:44 BBP Genel Başkanı Destici: "Terör örgütünün atadığı şahıslar gibi belediye...18:42 Yaşama 22 gün tutunabilen Tuğçe, Denizli’yi yasa boğdu18:41 Likya yolunda ayağı kırılan Avusturyalı turisti JAK timi kurtardı18:34 Uyuşturucu dolu çantayı bir araçtan diğerine teslim ederken suçüstü yakalan...18:34 Ecmel Faik Sarıalioğlu: “TFF yönetiminin bir an önce görevden alınması lazı...18:34 Konya’da Solo Türk ve Türk Yıldızları’nın prova uçuşu nefesleri kesti18:32 Brezilya’daki sel felaketinde can kaybı 13’e yükseldi18:28 TBMM’de Fransa’nın Asuriler ve Keldanilerle ilgili kararına yönelik tezkere...18:27 Trafik kazasında Kıbrıs gazisinin ölümüne sebebiyet veren kamyonet sürücüsü...18:23 Odunpazarı’nda mayıs ayı meclis toplantıları başladı18:20 Bingöl’de 2 ayda aranan 104 kişi yakalandı18:20 Başkan Arslan, Çameli’nin güçlü kadınlarını yalnız bırakmadı18:20 Çamura batan inek iş makinesiyle kurtarıldı18:17 Veliler okulun kapatılıp çocukların başka okula gönderilmesine tepki göster...
Spor 22 Eylül 2018 - 13:43 Yorum: 0

DAĞDER güreşlerinde başpehlivan Hamza Köseoğlu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen 9. DAĞDER Yağlı Pehlivan Güreşleri kıran kırana geçti.

DAĞDER güreşlerinde başpehlivan Hamza Köseoğlu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen 9. DAĞDER Yağlı Pehlivan Güreşleri kıran kırana geçti. 13 kategoride 260 sporcunun yarıştığı güreşlerde başpehlivan Hamza Köseoğlu oldu.

Atatürk Stadyumu Meydanı'nda gerçekleştirilen güreşler şenlik havasında geçti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği müsabakaların ardından dereceye giren pehlivanlar; ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, DAĞDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Kaya, Güreş Ağası Hakan Söğünmez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin ve 22. Dönem Bursa Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu'nun elinden aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ödül töreninde yaptığı konuşmada, güzel bir organizasyonu daha kazasız belasız atlattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Akşam geç saatlere kadar süren müsabakalara vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirten Başkan Aktaş, "Tarih, kültür, turizm ve tarım şehri Bursa'mızda bu akşam çok güzel bir organizasyonu daha DAĞDER ve Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdik. Ata sporumuz olan güreşi eski Atatürk Stadyumu'nda, yeni adıyla Millet Bahçesi'nde, yazın son demlerinin yaşandığı bu Eylül akşamında Bursalılarla buluşturmak bizim için keyifti. Geç vakte kadar ilgi ve alakanın yüksek olması bizleri mutlu etti. İnşallah ilerleyen yıllarda bu organizasyona olan ilgi giderek artacaktır. DAĞDER'e, milletvekillerimize, katılan kaymakamlarımıza, il spor müdürümüze katkı ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca kıymetli vakitlerini ayıran, güreşi seven ve burada güreşi doyasıya yaşayan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ederim" dedi.

Bursa'da benzer etkinliklerin devam edeceğini vurgulayan Başkan Aktaş, "Geleneksel okçuluk, 3. Ata Sporları faaliyetleri yine bu alanda yapıldı. Yurt dışından, bilhassa Türkî cumhuriyetlerden misafirlerimizi ağırladık. Bu akşam da ata sporumuz olan yağlı güreşleri icra ettik. İlerleyen yıllarda istikrarlı şekilde bunu devam ettirirsek, kendi çapımızda niçin bir Kırkpınar olmayalım? Her şey çok güzeldi. Emeği geçen, katkısı olan herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Finalde güçlü rakibi Ertuğrul Dağdeviren'i mağlup ederek başpehlivan olan Hamza Köseoğlu ise yaptığı açıklamada, "Bizler keyif aldık. Böyle bir organizasyona katkıda bulundukları için belediyemize teşekkür ederim. Devamını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Güreş ağası Hakan Söğünmez tarafından Başkan Aktaş'a kuzu hediye edildi. Aktaş, kendisine hediye edilen kuzuyu DAĞDER'e bağışladı.

DAĞDER güreşlerinde başpehlivan Hamza Köseoğlu

DAĞDER güreşlerinde başpehlivan Hamza Köseoğlu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber