malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Haziran 2024 - 20:07 Yorum: 0

Dağlık alana düşen paraşütçü ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, yelken kanat sporu yaparken düşen paraşütçü mahsur kaldığı yerden UMKE ve AFAD ekiplerince kurtarılarak ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi.Olay, Kuşadası ilçesi Güzelçamlı mevkiinde meydana geldi....

Dağlık alana düşen paraşütçü ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, yelken kanat sporu yaparken düşen paraşütçü mahsur kaldığı yerden UMKE ve AFAD ekiplerince kurtarılarak ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi.
Olay, Kuşadası ilçesi Güzelçamlı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 55 yaşındaki Y.Y. yelken kanat sporu yaptığı esnada esen ters rüzgar sebebiyle dağlık alana düştü. Düştüğü alanda mahsur kalan ve yaralanan paraşütçü için bölgeye jandarma, UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, yaralı paraşütçüyü mahsur kaldığı yerden kurtardı. Dağlık bölge olması ve karadan ulaşımın zor olması sebebiyle İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nden ambulans helikopter istendi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulans helikoptere sevk edilen yaralı Y.Y., helikopter ile ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralı paraşütçünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri