Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Nisan 2022 - 18:53 Yorum: 0

Dağlık alanda ayağı kırılan şahsı AFAD kurtardı

Malatya'da ot toplamak için çıktığı dağlık alanda ayağı kırılan 70 yaşındaki şahsı AFAD ekipleri kurtardı.

Dağlık alanda ayağı kırılan şahsı AFAD kurtardı

Malatya'da ot toplamak için çıktığı dağlık alanda ayağı kırılan 70 yaşındaki şahsı AFAD ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey Mahallesi'nde yaşayan 70 yaşındaki Haydar Bulut, ot toplamak için sarp kayalıkların bulunduğu bölgeye tırmandı. Kayarak düşen yaşlı şahsın ayağı kırılınca durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Bunun üzerine bölgeye yönlendirilen AFAD ekipleri sarp kayalıklardan oluşan bölgeye giderek yaralı şahsa ulaştı. İlk müdahalesi yapılan şahıs daha sonra sedyeye konularak kayalıklardan yaklaşık 2 kilometrelik yürüyüş ile yola indirildi. Burada 112 ambulansına teslim edilen şahıs hastanede tedavi altına alınırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber