Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:12 İzmir sularında can pazarı: 47 göçmen kurtarıldı08:11 Bakan Yerlikaya: “Diyarbakır merkezli 8 ilde düzenlenen ‘Mahzen-39’ operasy...07:53 Erzincan’ın 59 köyüne gece görüş ve yapay zeka destekli kamera sistemleri k...07:50 Jandarma sürücüleri lokum ve çikolata ile durdurdu07:26 Sinanpaşalı öğrenciler badmintonda bölge şampiyonu oldu07:23 U-16 Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar’da yapılacak07:18 Devriye gezen jandarma 23 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan şahsı yakaladı07:09 Çeşitli suçlardan hapis cezası ile aranan 2 şahsı jandarma yakaladı06:17 Kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı06:16 Trump’a yönelik “sus payı” davasının odağındaki Stormy Daniels mahkemede if...06:00 Bursa’da iplik fabrikasında çıkan yangın büyümeden söndürüldü01:33 Kızını taciz eden kişiyi sokak ortasında av tüfeğiyle öldürdü01:13 Çin Devlet Başkanı Şi, Sırbistan’da01:02 Tekirdağ’da çevre skandalı: TESKİ aracı dereyi kirletirken böyle görüntülen...00:53 Eyüpsultan’da yabancı uyruklu öğrenci tarafından öldürülen okul müdürünün c...00:52 Tuzla’da tır yangını00:25 Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nden 7/24 uzman hekim poliklinik iddiasına y...00:23 İzmir’de alev alev yanan tarihi bina küle döndü00:22 Polis ehliyet istedi, alkollü sürücü ise ayakkabı: İlginç diyalog kamerada00:12 Feyyaz Uçar: "Final maçını vatanımızın her şehrinde oynarız, şeref duyarız"
Yerel 22 Nisan 2024 - 14:01 Yorum: 0

Danişment Mahallesi’nde geleneksel yağmur duası yapıldı

Eskişehir’in Danişment Mahallesi’ndeki yağmur duasına çok sayıda vatandaş katıldı.Tepebaşı ilçesine bağlı Danişment Mahallesi’nde her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen yağmur duası yapıldı. Duaya, mahalle sakinlerinin yanı sıra T...

Danişment Mahallesi’nde geleneksel yağmur duası yapıldı

Eskişehir’in Danişment Mahallesi’ndeki yağmur duasına çok sayıda vatandaş katıldı.
Tepebaşı ilçesine bağlı Danişment Mahallesi’nde her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen yağmur duası yapıldı. Duaya, mahalle sakinlerinin yanı sıra Tepebaşı Kaymakamı Sadettin Yücel, çevre mahallelerden ve kent merkezinden vatandaşlar katıldı.
Danişment Mahalle Muhtarı Erol Ercan, ”Mahallemizde geleneksel olarak yapılan yağmur duamıza Tepebaşı Kaymakamı Sadettin Yücel’in de katılımı bizi memnun etti. Uzmanlar her yıl dünyada kuraklığın arttığını, küresel ısınmanın olduğunu ve suyun azaldığını söylüyorlar. Bizler yağmuru yağdıracak olanın Allah olduğunu biliyoruz. Ve her yıl geleneksel hale getirdiğimiz yağmur duasını bu yıl da gerçekleştirdik. Yağmur yağması ve kuraklık olmaması için Rabbimize dua ettik. Mahalle sakinlerimiz için de bir birleşme ve beraber hareket ederek mahallemize rahmet yağması için dua ettik. Katılım sağlayan başta Tepebaşı Kaymakamı Sadettin Yücel olmak üzere mahalle sakinlerimize gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Emekli imam Osman Yıldırım’ın yaptığı yağmur duasına cemaat ‘amin’ dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber