Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Şubat 2023 - 16:03 Yorum: 0

Dans ederek depremzedelerle dalga geçen şahsın ifadesi ortaya çıktı

Sosyal medyada yapılan canlı yayında dans ederek depremde zarar gören iller ve vatandaşlar hakkında söylediği sözler gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine...

Dans ederek depremzedelerle dalga geçen şahsın ifadesi ortaya çıktı

Sosyal medyada yapılan canlı yayında dans ederek depremde zarar gören iller ve vatandaşlar hakkında söylediği sözler gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheli Ceren Özkayalar'ın ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli ifadesinde, "Videoda söylemiş olduğum sözleri psikolojimin bozuk olması nedeniyle söyledim. Yaptıklarımdan çok pişmanım" dedi.

Sosyal medyada yapılan canlı yayında dans ederek depremde zarar gören iller ve vatandaşlar hakkında söylediği sözler gerekçesiyle hakkında başlatılan re'sen soruşturma kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheli Ceren Özkayalar'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı.

Şikayetçi olmaya geldiğini söyledi

Mesleği kuaför olan 41 yaşındaki şüphelinin ifadesinde, "Eşcinsel kişilerin takıldığı sosyal medya platformunda canlı yayın yapıyordum. Bu sırada beni izleyen kişiler bu videoyu kaydederek yayınlamışlardır. Bu videonun sosyal medyada gece vakti arkadaşlarımın haber vermesi üzerine öğrendim. Kişisel bilgilerimin yayılması nedeniyle şikayetçi olmak için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na kendim geldim. Videoda söylemiş olduğum sözleri psikolojimin bozuk olması nedeniyle söyledim. Yaptıklarımdan çok pişmanım, herkesten özür diliyorum. Bütün devletimden, vatandaşlarımdan özür diliyorum. Diyecek başka bir sözüm yok" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber