Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 29 Mart 2023 - 15:08 Yorum: 0

Darıca’da Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması düzenlenecek

Darıca Belediyesi, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması düzenliyor. Darıca'da ikamet eden 18 yaş üstü erkeklere yönelik düzenlenen yarışma için...

Darıca’da Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması düzenlenecek

Darıca Belediyesi, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması düzenliyor. Darıca'da ikamet eden 18 yaş üstü erkeklere yönelik düzenlenen yarışma için randevular bugün başladı. Başvurular 9 Nisan'a kadar devam edecek.

Darıca Belediyesi, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması düzenliyor. Etkinlikle Kur'an-ı Kerim'in sahih ve güzel okunmasının teşvik edilmesiyle özellikle gençlerin Kur'an-ı Kerim'e daha çok ilgi duymalarının sağlanması amaçlanıyor. Darıca'da ikamet eden 18 yaş üstü erkeklere yönelik düzenlenen yarışmaya bugün başlayan başvurular 9 Nisan'a kadar devam edecek. Yarışmaya katılmak isteyenlerin müracaat noktası ise Darıca Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü olacak. Yarışmada başarılı olan ve dereceye girenlerden birinciye 5 bin TL, ikinciye 4 bin TL ve üçüncüye de 3 bin TL ödül verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber