Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...23:00 İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyo...22:50 İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinin doğusuna hava saldırısı ba...22:49 Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama22:48 TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 1
Magazin 19 Ağustos 2017 - 16:43 Yorum: 0

Demet Akalın boşanma konusuna son noktayı koydu

Ünlü sanatçı Demet Akalın eşi Okan Kurt ile boşanıyor dedikodularına son noktayı koyarak, boşanmalarının söz konusu bile olmadığını açıkladı.

Demet Akalın boşanma konusuna son noktayı koydu

Ünlü sanatçı Demet Akalın eşi Okan Kurt ile boşanıyor dedikodularına son noktayı koyarak, boşanmalarının söz konusu bile olmadığını açıkladı.

Bodrum Yalıkavak'daki bir beach kulüpte sahne alan Demet Akalın'ı mekanın kapısında sevenleri karşıladı. Demet Akalın konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz hafta evine gelen haciz nedeniyle oldukça zor günler yaşayan Demet Akalın, "Yorgunluk yok. Bu gün iyiyim. Çok arayan soran oldu bütün Türkiye aradı desem abartmış olmam. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. O da bir patlamaydı geçti ve bitti diyerekten kendime telkin etmeye çalışıyorum. Mevzu çok tatsız ve sevimsiz olduğu için sanırım gücüme gitti çünkü çok çalışan bir insanım. Geçti gitti diyelim. Çok sevenim varmış, çok dostumuz varmış. Bir de yıllarca boşa yapılan dostluklar varmış. Çok eski küstüğüm arkadaşlarım vardı onlarla barıştım. Fatih Terim'den Murat Boz'a Kenan Doğulu'ya herkes o kadar güzel şeyler söylediler ki, onlar beni ayağa kaldırdı. Aslında kalkmayacak bir şey yoktu ama insan yine de bir telefon, mesaj istiyor böyle günlerde." dedi.

Haciz olayı sonrasında bağlandığı canlı yayında oldukça zor anlar yaşayan Demet Akalın, "Ben canlı yayında olan hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Sonradan kendimi izleyince şaşırdım. Nispetizm diye bir kelime geçince sigortalarım attı ama benim magazinle aram hep iyidir. Düşe kalka beraber yürüdük ama o gün duygusal bir patlamaydı. Geldi geçti" şeklinde konuştu.

Bu olayla sonrasında eşi Okan Kurt ile boşanacaklarına dair haberler çıkan Demet Akalın, "Yok böyle bir şey. Öyle bir şey söz konusu bile değil. Adam şimdi İstanbul'dan havaalanına indi yine adamı göremedim. Ben konsere geldim" ifade etti.

Demet Akalın boşanma konusuna son noktayı koydu

Demet Akalın boşanma konusuna son noktayı koydu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber