malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Haziran 2024 - 20:40 Yorum: 0

Denizde kaybolan gencin cesedi bulundu

Samsun’da serinlemek için girdiği denizde kaybolan 22 yaşındaki Cihan Yılmaz’ın cesedi bulundu.Samsun’un Terme ilçesi Taşlık Mahallesi’nde 4 gün önce akrabalarıyla birlikte serinlemek için mendireklerin üzerinden denize giren ve dalgal...

Denizde kaybolan gencin cesedi bulundu

Samsun’da serinlemek için girdiği denizde kaybolan 22 yaşındaki Cihan Yılmaz’ın cesedi bulundu.
Samsun’un Terme ilçesi Taşlık Mahallesi’nde 4 gün önce akrabalarıyla birlikte serinlemek için mendireklerin üzerinden denize giren ve dalgalar arasında kaybolan Cihan Yılmaz’dan acı haber geldi.
Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekiplerin denizdeki arama çalışmaları sırasında, olay yerinin 8 mil açığında su üzerinde nesne saptamasıyla yapılan incelemede ceset olduğu tespit edildi. Sahil Güvenlik botuyla Terme Limanına getirilen cesedin Cihan Yılmaz’a ait olduğu belirlendi. İncelemelerin ardından Cihan Yılmaz’ın cansız bedeni Terme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kurban Bayramı için memleketi Terme’ye gelen ve olaydan önceki gün kınası yapılan 22 yaşındaki Cihan Yılmaz’ın önümüzdeki hafta düğünü olacaktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Nöbetçi Eczaneler NÖBETÇİ ECZANELER
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri