Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2024 - 13:52 Yorum: 0

Denizli Milli Eğitim, Filistin için insani yardım kampanyası düzenledi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gazze’de yaşayan ve İsrail ablukası altında zorlu şartlarla mücadele eden kadın, erkek ve çocuklara yönelik insani yardım kampanyasına imza attı.Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki 8 H...

Denizli Milli Eğitim, Filistin için insani yardım kampanyası düzenledi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gazze’de yaşayan ve İsrail ablukası altında zorlu şartlarla mücadele eden kadın, erkek ve çocuklara yönelik insani yardım kampanyasına imza attı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki 8 Halk Eğitimi Merkezi tarafından İsrail saldırısı altındaki Filistinliler için üretilen yardım malzemeleri Gazze’ye ulaştırılmak üzere gönderildi. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce yürütülen yardım kampanyası kapsamında, Denizli’deki 8 halk eğitimi merkezinin usta öğreticileri ve kursiyerleri tarafından Filistinli kadın, erkek ve çocuklar için otuz bin adet iç çamaşırı dikildi. Halk eğitimi merkezlerinde müdüründen kursiyerlerine gecelerine gündüzleri katarak el birliği ile üretilen iç çamaşır kitleri titizlikle paketlenerek araçlara yüklendi. Filistin’e ulaştırılmak üzere Mersin’e gönderildi.

“Filistin’e giden yardımın içinde olmak içimizdeki acıyı bir nebze hafifletti”
Halk Eğitim Merkezleri aracılığıyla insani yardım çok önemli bir çalışmaya imza attıklarını ifade den İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, “Gazze’de aylarıdır süren savaşta masum on binlerce insan katledildi. Bunun üzüntüsünü her daim içimizde yaşıyoruz. Oradaki insanlar imkânsızlıklar içinde hayatlarını devam ettirirlerken halk eğitimi merkezlerimiz aracılığı ile böylesine önemli bir yardımın içinde olmak içimizdeki acıyı bir nebze hafifletti. Hazırlamış olduğumuz insani yardım malzemelerini Filistin’e yolcu ediyoruz. Üretimden paketlemeye kadar projede emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber