Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Mayıs 2024 - 16:08 Yorum: 0

Denizli’de 1 Mayıs kutlamaları da LGBT gerilimi

Denizli’de 1 Mayıs yürüyüşü sırasında LGBT bayrağı açan bir kişiye saldıran şahıs gerginliğe ve kavgaya neden oldu.Olay, Merkezefendi ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde düzenlenen 1 Mayıs kutlamaları öncesinde meydana geldi. 1...

Denizli’de 1 Mayıs kutlamaları da LGBT gerilimi

Denizli’de 1 Mayıs yürüyüşü sırasında LGBT bayrağı açan bir kişiye saldıran şahıs gerginliğe ve kavgaya neden oldu.
Olay, Merkezefendi ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde düzenlenen 1 Mayıs kutlamaları öncesinde meydana geldi. 1 Mayıs kutlamalarının toplanma yeri olan Çınar Meydanına ilerleyen sendikalı gruptan bir kişinin açtığı LGBT bayrağı, parkta oturan yaşlı bir vatandaş tarafından "Siz gençliğe zarar veriyorsunuz" tepsiyle karşılandı. İkili arasında başlayan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. LGBT bayrağı açan bir kişiye saldıran şahıs, gerginlikle ‘Siz gençleri bozuyorsunuz’ diye bağırmasının ardından kavgaya neden oldu. Olayda, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, kalabalık arasında LGBT bayrağı açan bir kişiye saldırdı. Saldırı sonrası iki kişi arasında arbede yaşandı ve diğer yürüyüşçüler araya girerek kavgayı ayırmaya çalıştı. Polis olay yerinde müdahalede bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber