Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yaşam 01 Temmuz 2023 - 09:49 Yorum: 0

Eğirdir Gölü, Akdeniz sahillerini aratmadı

Isparta’da vatandaşlar, Kurban Bayramı tatilinde halk arasında ‘Yedi renkli göl’ olarak bilinen Eğirdir Gölü’ne akın etti. Plajları dolduran vatandaşlar, sıcak havada gölün serin sularının tadını çıkardı.Eğirdir ilçesine adını veren ve...

Eğirdir Gölü, Akdeniz sahillerini aratmadı

Isparta’da vatandaşlar, Kurban Bayramı tatilinde halk arasında ‘Yedi renkli göl’ olarak bilinen Eğirdir Gölü’ne akın etti. Plajları dolduran vatandaşlar, sıcak havada gölün serin sularının tadını çıkardı.
Eğirdir ilçesine adını veren ve günün değişik zamanlarında mavi, yeşil tonlara büründüğü için ‘yedi renkli göl’ olarak adlandırılan Eğirdir Gölü, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde eşsiz manzarası ve plajlarıyla ziyaretçilerini ağırlıyor. Isparta ve çevre illerdeki vatandaşlar Eğirdir Gölü’ne akın etti. Sıcak havada serinlemek isteyenler, ince kum özelliğine sahip Altınkum Plajını doldurdu. Plajda bayram tatili yoğunluğu oluşurken, vatandaşlar serin suların tadını çıkardı.
Kurban Bayramı tatilini fırsat bilerek ailesi ile birlikte göle yüzmeye gelen Dilek Can, “BBu bayram yorucuydu biz de ilk iki günü yorularak geçirdiğimiz için burada üç ve dördüncü günü dinlenerek geçirmeyi tercih ettik. Eğirdir yoğun talep görüyor, diğer yerlere göre güzel burayı seviyoruz. İyi ki Ispartalıyız herkese hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

“Burası Antalya’yı çok aratmıyor”
Bayram tatilini Eğirdir’de değerlendiren Süleyman Sert ise “9 günlük bayram tatilini Eğirdir gibi güzel bir gölde ailemle geçirmek istedim. Gerçekten burası Antalya’yı çok aratmıyor çocuklarımla, ailemle burada olmaktan çok mutluyuz. Güzel bir bayram tatili geçiriyoruz” dedi. Balıkesirli olan ve 9 yıldır Eğirdir’de ikamet eden Sert, “Normalde beni buraya bağlayan bir şey yok ama Eğirdir’i seviyoruz ve 8-9 yıldır burada ikamet ediyoruz işim gereği burada bulunuyoruz. Eğirdir çok güzel bir yer burada olmaktan çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber