Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 04 Temmuz 2023 - 12:55 Yorum: 0

Talas Meclisi 16 maddeyi karara bağladı

Talas Belediye Meclisi, Temmuz ayı gündeminde bulunan 16 maddeyi karara bağladı.Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığında gerçekleşen toplantıda çeşitli komisyon raporlarıyla, Plan ve Proje Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü...

Talas Meclisi 16 maddeyi karara bağladı

Talas Belediye Meclisi, Temmuz ayı gündeminde bulunan 16 maddeyi karara bağladı.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığında gerçekleşen toplantıda çeşitli komisyon raporlarıyla, Plan ve Proje Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü ile Kültür İşleri Müdürlüğüne ait çeşitli konuları içeren gündem maddeleri karara bağlandı.
Toplantının açılışında konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, sözlerine meclis üyelerinin Kurban Bayramını kutlayarak başlarken, “Allah nice bayramlara sağlıkla eriştirsin” dedi.
Başakpınar yeni imar planı
Meclis oturumunda Başakpınar Mahallesindeki 662 hektar alan içinde yapılan 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı, görüşülmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.
Toplantıda şehit Mehmet Erdoğan ile şehit Astsubay Özkan Demir’in Talas’ta uygun bir park veya caddeye isimlerinin verilmesi konusu da değerlendirilmek üzere komisyona gönderildi.
Bir diğer gündem maddesinde mülkiyeti Talas Belediyesine ait arsa üzerine hayırsever Mehmet Karamercan tarafından yapımı tamamlanan kütüphanenin kitap ve personel gibi ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı ile protokol yapılması için Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın veya görevlendireceği kişiye yetki verildi.
Meclis toplantısı 7 Ağustos Pazartesi günü yeniden bir araya gelmek üzere sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber